Antena Căutare

Cum poți repara un geam spart cu ajutorul usturoiului! Vine iarna, bulgării de zăpadă sunt periculoși, iar pietrele trec prin orice fereastră înghețată!

Și tu ai în bucătărie usturoi, ingredient gustos, ce transformă orice mâncare fadă, într-una delicioasă.

Și tu ai în bucătărie usturoi, ingredient gustos, ce transformă orice mâncare fadă, într-una delicioasă! Dar știi tu oare că usturoiul e o minune la casa omului? Are numeroase întrebuințări de care nu aveai habar, printre acestea fiind și repararea geamurilor sparte.

Probabil că aţi observat faptul că usturoiul este lipicios, atunci când îl tăiaţi. Acest lucru se datorează compusului zaharos. Cu ajutorul acestui compus, putem formă un lipici natural, întrebuinţat la lipirea mai multor obiecte din gospodărie.

Puteţi chiar să reparaţi un geam spart, cu ajutorul usturoiului!

Luaţi un căţel de usturoi şi daţi-l pe jumătate. Frecaţi apoi cu partea tăiată, zona fisurată şi îndepărtaţi excesul cu ajutorul unui şerveţel.

Veţi observă că întreagă fisură se umple de lipici şi asta va preveni extinderea fisurii. Puteţi folosi acest truc şi pentru parbrizul maşinii, până când va permiteţi unul nou. Vedeţi? Usturoiul nu este folosit doar în bucătărie, el ne poate ajută şi la alte reparaţii casnice!

Sursă: secretele.ro

Semnele care prevestesc cel de-al Treilea Război Mondial... Escrocherie de zile mari! Toți posesorii și iubitorii de animale de companie ar trebui să știe asta și să se ferească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x