Antena Căutare

Cum răcești cât mai repede orice băutură?

Dupa o zi caniculara cel mai bine te relaxezi stand alaturi de cei dragi si racorindu-va cu bautura preferata. Dar ce te faci daca n-ai pus nimic la rece inainte si nici in magazine nu gasesti? Iata cum iti poti raci orice bautura in cativa pasi simpli.

După o zi caniculară cel mai bine te relaxezi stând alături de cei dragi și răcorindu-vă cu băutura preferată. Dar ce te faci dacă n-ai pus nimic la rece înainte și nici în magazine nu găsești? Iată cum îți poți răci orice băutură în câțiva pași simpli.

1 Ia niște cuburi de gheată, cât mai multe, și răstoartnă-le într-un vas mare.

2 Peste gheață pune apă rece cât să acopere cuburile.

3 Adaugă patru linguri de sare.

4 În amestecul obținut pune dozele sau sticlele de băutură.

Pentru ca această metodă să fie cât mai eficientă este bine ca sticlele de băutură să fie complet scufundate în apă. Este de preferat să alegeți doze sau sticle mici pentru a se răci cât mai repede. Amestecați din când în când apa din vas pentru ca băutura să se răcească într-un timp cât mai scurt.

Cu o investiţie minimă şi multă imaginaţie, o tânără a reuşit să transforme un autobuz ruginit din 1966 într-o locuinţă!... A trăit ȘOCUL vieții! Cum a aflat o femeie că SOȚUL EI era CĂSĂTORIT CU ALTCINEVA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x