Antena Căutare

Cum s-a scuzat în fața polițiștilor o femeie care a provocat un accident în lanț! Replica ei te va lăsa fără cuvinte: ”Zi de zi am băut...”

Un accident teribil a avut loc în județul Dâmbovița, iar vinovată de producerea acestuia a fost o șoferiță de 50 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

Un accident teribil a avut loc în județul Dâmbovița, iar vinovată de producerea acestuia a fost o șoferiță de 50 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

Femeia a lovit o ambulanță care circula regulamentar și mai apoi a izbit mașina unui preot, care era parcată. La scurt timp, însă, după ce polițiștii au văzut că aceasta consumase alcool, femeia s-a scuzat într-un mod incredibil, dând vina pe cafea.

”Nu ştiu. Am zis, probabil din cauza cafelei. Două cafele am băut, dar din acelea cu irish. Zi de zi am băut din aceea că era mai dulce, dar n-am ştiut că are aşa ceva”, a spus șoferița.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 71, în comuna Aninoasa, unde femeia în vârstă de 50 de ani, care se îndrepta spre Târgovişte, a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns pe celălalt sens de mers. Ea a lovit o ambulanţă, după care a izbit maşina unui preot care era parcată în față unei curți.

Amprentele celui mai mare dinozaur din lume, descoperite de curând! Unde se aflau... Mamele care regretă că au făcut copii: „Eu îmi doream să îmi continuu cariera, iar bebelușul era pur și simplu ceva în p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x