Antena Căutare

„Cum să stau cu mașina de spălat în cap”! Mori de râs! A crezut că vine să cumpere o casă de vis, dar a găsit un adevărat coșmar înăuntru!

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să facă o galerie foto incredibilă atunci când a încercat să își caute casa visurilor.

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să facă o galerie foto incredibilă atunci când a încercat să își caute casa visurilor.

Uneori, anunțurile prezentau locuințe frumoase și primitoare, dar lucrurile se schimbau radical atunci când bărbatul venea să le vadă cu proprii ochi.

Așa a descoperit că unele case erau amenajate în cel mai bizar mod posibil, găsind uneori și camere în care fotoliul stătea lângă vasul de toaletă sau că animalul de companie al familiei, un porc dolofan, se plimbă leneș prin sufragerie.

Galeria foto a stârnit numeroase reacții și toți au început să râdă. Niciodată zicala „afară-i vopsit gardul și înăuntru, leopardul” nu a fost mai adevărată.

A făcut dragoste cu el legată la ochi, crezând că e un tip atrăgător! Dar uite ce a descoperit când s-a uitat mai bine!... La 16 ani a devenit prima româncă admisă la Sorbona! Apoi i-a uimit pe toți cu mintea ei strălucită! După moarte, a cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x