Antena Căutare

Cum să-i ghicești cele mai adânci secrete. 10 trucuri simple pentru a traduce limbajul trupului

Majoritatea femeilor pun accent pe semnale care nu ilustrează mereu adevăratele sentimente ale celui din fața noastră. Suntem atente la cuvinte, nu la gesturi. A învăța semnificația gesturilor bărbaților se aseamănă din multe puncte de vedere cu învățarea unei limbi străine.

Cum să-i ghicești cele mai adânci secrete. 10 trucuri simple pentru a traduce limbajul trupului
10 trucuri pentru a-i traduce limbajul trupului | pexels.com

Nu ești sigură dacă se joacă cu tine sau e chiar îndrăgostit? Învățând câteva trucuri simple legate de limbajul trupului, vei ști imediat ce gândește.

Majoritatea femeilor pun accent pe semnale care nu ilustrează mereu adevăratele sentimente ale celui din fața noastră. Suntem atente la cuvinte, nu la gesturi. A învăța semnificația gesturilor bărbaților se aseamănă din multe puncte de vedere cu învățarea unei limbi străine.

1. Nu gândi ca o femeie

O greșeală facută des este de a căuta semnele pe care le folosești tu când îți place cineva. Cu toate că unele pot fi asemănătoare, bărbații folosesc o zonă diferită a creierului (față de femei) pentru a interpreta limbajul gestual.

2. Fii atentă la picioare

Un gest ciudat făcut de reprezentanții sexului masculin este de a-și îndrepta picioarele în direcția persoanei de care sunt interesați.

Diverse studii au arătat că tindem să poziționăm vârful picioarelor în direcția în care am vrea să mergem.

3. Privește-i fața

Fii foarte atentă ce face cu mâinile. Dacă își atinge fața în timp ce vorbește cu tine, fie că își mângâie obrazul sau bărbia, e un semn de emoții. Când suntem în prezența cuiva de care suntem atrași, pielea de pe față devine mai sensibilă.

4. Caută să îți capteze atenția

Cu toate că nu toți vor apela la acest truc, unii vor face tot ce le stă în putință să te facă să le acorzi atenție. Vorbitul tare, șirul nesfârșit de glume, atingerile, toate sunt încercări de a beneficia de interesul tău.

5. Cum se poartă cu prietenii lui

Cu toate că a venit cu un grup de prieteni, vei observa că se distanțează de grup, încercând să își contureze individualitatea.

6. Sprâncenele

Atunci când suntem încântați de ceea ce vedem, ridicăm sprâncenele. În acest fel, permitem pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în ochi pentru ca imaginea să se formeze ma clar pe retină.

7. Comportament

Fii foarte atentă la comportamentul lui. Este atent la nevoile tale? Te întreabă dacă îți este foame, sete, frig? Își deschide ușa chiar și atunci când nu ar fi nevoie? Politețea exagerată este un alt indiciu care îi dă de gol sentimentele.

8. Telefonul

Scurt și la obiect: dacă nu îl interesează ce se întâmplă în telefonul lui cât este cu tine, înseamnă că ești singurul gând care îl preocupă.

9. Ochii

Până și cel mai timid bărbat te va privi în ochi atunci când are intenții serioase. Dacă se uită prin tine sau în alte direcții când vorbești, fii sigură că nu te ascultă. Cine vrea să înțeleagă tot ce spui te îți va studia fața, mimica, buzele, ochii.

10. Poziția corpului

Atunci când ne place ceva (în cazul nostru, cineva ), vrem să fim cât mai aproape. Mulți se apleacă spre persoana dorită. Un alt semn, mai ciudat, este statul cu picioarele îndepărtate. Un instinct animalic, prin îndepărtarea picioarelor, masculii își etalează zona intimă, invitând femelele interesate.

Cazul halucinant care a șocat o lume întreagă! Un tânăr și-a înmormântat tatăl într-un BOLID de 70.000 de EURO! Imaginea... Implanturi în nas, obraji şi bărbie, fațete de porțelan, vopsea de păr, lentile de contact: „artificiile” la care au rec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x