Antena Căutare

Pare scenariu de film, dar este REAL! O mamă și-a găsit fiul dispărut, după 31 de ani de suferință. „Mami, ai ochii mei!”

În urmă cu peste trei decenii, fiul în vârstă de aproape doi ani a unei femei, Lyneth Mann-Lewis, a dispărut după ce a fost în vizită la tatăl lui. În urmă cu doar câteva zile, autoritățile i-au spus că l-au găsit.

În urmă cu peste trei decenii, fiul în vârstă de aproape doi ani a unei femei, Lyneth Mann-Lewis, a dispărut după ce a fost în vizită la tatăl lui. În urmă cu doar câteva zile, autoritățile i-au spus că l-au găsit.

„Cuvintele 'Fiul tău trăiește, l-am găsit' mi-au tăiat respirația”, a declarat, luni, Lyneth Mann-Lewis.

„Mi-a spus: 'Mami, ai ochii mei'. M-a îmbrățișat, m-a pupat și ne-am ținut în brațe mult timp”, a mai spus ea.

Jermaine Mann, fiul acestei femei, a trăit cu un nume fals în Statele Unite ale Americii alături de tatăl lui, Allan Mann, care l-ar fi răpit în anul 1987, potrivit agenților federali.

Anchetatorii au spus că Jermaine a fost răpit de tatăl lui în urma unei vizite premise de instanță, în Toronto, după ce părinții copilululi divorțaseră. Bărbatul i-ar fi spus copilului că mama lui a murit.

Allan Mann, în vârstă de 66 de ani, a fost arestat, vinery, în Vernon, Connecticut, unde a trăit în tot acest timp cu numele Hailee Randolph DeSouza.

Autoritățile l-au arestat pe Allan Mann după ce au primit peste 200 de mesaje de la locuitori din SUA și Toronto. Mann ar fi folosit certificate de naștere false pentru a-și construe viața alături de fiul lui.

Allan Mann a fost arestat după ce i-a fost analizată o cerere pentru închirierea unei locuințe și s-a descoperit, astfel, că certificatul lui de naștere era contrafăcut.

Lyneth Mann-Lewis a spus că a avut „multe zile grele” în ultimii 30 de ani. Ea le-a mulțumit reprezentanților societății Missing Children din Canada și oficialilor americani pentru că i-au adus copilul, acum în vârstă de 33 de ani.

„Vreau să încurajez alte familii cu copii ori alte persoane dragi care au dispărut să nu renunțe niciodată la speranța de a-I regăsi. Eu sunt dovada că după 31 de ani de suferință, 31 de ani lungi, nimeni n-ar trebui să se dea bătut. Însă, aveți răbdare, fiți puternici și credeți că totul este posibil”, a spus Lyneth Mann-Lewis.

Allan Mann a fost acuzat pentru întocmirea de documente false și ar putea fi extrădat, und ear urma să primească și alte acuzații.

Cum sărbătorește Google Halloween 2018? Google Doodle conține un joc interactiv cu fantome... Acest bebeluș citește cea mai frumoasă poveste pe care ai auzit-o vreodată! Ce notă crezi că merită?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x