Antena Căutare

Cum se rădeau oamenii înainte? Cine a inventat aparatul de ras? O să rămâi uimit dacă afli cum a început totul!

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp prin intermediul diferitelor metode este ceva încercat atât de femei, cât și de barbați, indiferent de secol.

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp prin intermediul diferitelor metode este ceva încercat atât de femei, cât și de barbați, indiferent de secol.

Rasul a fost și a rămas una dintre cele mai accesibile metode. Dar nimeni nu s-a întrebat cine a inventat aparatul ce ne scapă astăzi de neplăcerea părului în plus.

Se pare că primele aparate de ras au existat încă din cele mai vechi timpuri, adică din Preistorie. Cel mai vechi datează din 18.000 î.Hr. Ulterior, acesta a fost supus evoluției, iar în secolul al XVIII-lea a fost modernizat.

În Preistorie, oamenii se foloseau de cochilii de scoici sau de dinți de rechin. Abia în secolul al XVIII-lea apare briciul.
Abia în anul 1901, King C. Gillette a creat primul aparat de ras de unică folosință, destinat publicului larg. De-a lungul timpului, produsele s-au îmbunătățit.

Ulterior, armata americană a inventat aparatul de ras electronic, în anul 1927.

Triunghiul Bermudelor din ROMÂNIA! „Se petrec fenomene stranii aici, unii chiar au înnebunit”!... „L-am văzut pe Iisus, era acolo cu îngerii”! Mărturia incredibilă a unui copil a zdruncinat lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x