Antena Căutare

Cum stai cu dragostea iarna aceasta? Ce zodii au şansa să-şi găsească marea iubire până de Crăciun

Iată cum le va merge zodiilor în această iarnă.

Iată cum le va merge zodiilor în această iarnă.

Berbec
Se anunţă o perioada minunată pentru berbeci pe plan sentimental. Se pot aştepta la evenimente plăcute, la distracţie şi o perioada extraordinară în iubire. Dacă îţi propui să ai un iubit, îl vei avea.
Pe plan profesional, au nevoie de mai multă prudenţă. Pot lua lua anumite decizii, însă comunicarea poate avea o influenţă mare asupra reuşitelor Berbecilor.


Taur
Viaţă sentimentală a tăurilor e strâns legată de cea profesională.Este posibil că partenerul/ partenera să îi ajute să avanseze sau să se îndrăgostească de o persoană de la locul de muncă. Nativii din Taur se gândesc la călătorii lungi, posibil în străinătate, unde pot întâlni o persoană specială.
Pe plan profesional stau extarordinar. Iarnă această vine pentru ei realizări remarcabile. Se întrevăd posibilităţi de avansare şi succes.


Gemeni
Gemenii au toată şansă să-şi petreacă sărbătorile de iarnă sub semnul dragostei şi intimităţii. Cei care nu au partener îşi vor găsi unul. Iar cei care au o relaţie vor observă cum atmosfera din viaţă de cuplu devine mai armonioasă şi plină de iubire. Pe plan profesional, este o perioada stresantă şi dificilă.Este posibil să apară o colaborare cu un nou partener.


Rac
Pentru Răci, iarnă această nu va fi prea liniştită. Urmează o perioada cam încurcată pe plan sentimental. Pot să apară probleme de comunicare sau situaţii contradictorii. Este important să trateze totul cu calm şi diplomaţie. Pe plan profesional se anunţă, însă, colaborări şi contracte avantajoase, cu investiţii, iniţiative şi achiziţii.


Leu
Leii vor avea parte de multă pasiune şi erotism în lunile de iarnă. Se întrevede o perioada fierbinte pentru ei. Cu o sexualitate debordantă şi o mare sete de afecţiune, nativii din leu vor răspunde la orice provocare. Pe plan profesional, nu se întâmplă nimic remarcabil- au senzaţia că bat pasul pe loc. Nu risipi banii şi organizează-te mai bine!


Fecioara
Pentru Fecioara urmează o perioada în care îşi vor pune pe locul doi viaţă sentimentală. Preocupările lor vor fi exclusiv pentru bani şi responsabilităţi. Nativii din Fecioara pot fi atraşi de o persoană care le oferă stabilitate financiară şi confort. În iarnă această, Fecioarele vor avea o mulţime de lucruri de rezolvat, însă au multă energie şi vor reuşi să ducă totul la capăt cu succes.


Balanţă
Balanţele vor avea o perioada încărcată cu senzualitate. Este un moment foarte bun pentru descoperirea propriei sexualităţi. În luna decembrie, sexul este cheia fericirii în cuplu. Balanţele sunt preocupate de copii sau sarcina.
Vor exersa în materie de comunicare şi îşi vor atraege şanse profesionale pentru promovarea propriilor talente în lunile ianuarie-februarie.


Scorpion
Scorpionii vor dori să-şi peatreaca această iarnă în intimitate. Sunt interesaţi de activităţi domestice sau evenimente de familie. În apropierea Crăciunului vor creşte apetitul sexual şi pasiunea. Este posibil să refacă realitia cu o fosta iubire. În decembrie vor creşte veniturile, iar nativii din Scorpion sunt atraşi de investiţii în domeniul comunicării.


Săgetător

Este foarte important să nu amesteci viaţă profesională cu cea amoroasă. Sagatatorii sunt irezistibili, vor străluci iarnă această şi pot face multe cuceriri. Nativii din Săgetător vor fi atraşi de persoanle inteligente şi se paote înfiripă o relaţie cu o persoană cu care împărtăşeşte aceleaşi interese.


Capricorn
În prima perioada a lunii decembrie, Capricornul se bucură de armonie şi dragoste în cuplu. În preajma srabatorilor de iarnă, lucrurile se schimbă, devin prioritare treburile casnice şi nu le mai arde de romantism. Pentru Capricorni, în iarnă această predomină interesele financiare, tranzacţiile şi negocierile.


Vărsător
Pentru Vărsători urmează o iarnă plină de pasiune. Se bucură de o uriaşă putere de atracţie şi nevoie de afecţiune. Săgetătorii pot lua o decizie foarte importantă, se pot gândi la căsătorie sau poate să apară o nouă iubire. Până în Sărbători, Varastorii sunt într-o perioada de agitaţie profesională. Luna decembrie este productivă pe plan financiar.
Peşti
Peştii nu vor avea o perioada prea strălucită în dragoste. Se vor simţi trădaţi sau dezamăgiţi sau ar putea să se arunce într-o aventură conjugală. Luna decembrie vine cu o decizie importantă pe plan profesional. O colaborare sau un nou contract îţi va întregi veniturile.

Sursa: publika.md

Momente de tensiune. Nuntă cu scandal! Mireasa, la un pas să fie bătută!... Hyperloop One, considerat a fi mijlocul de transport al viitorului: faci 1.000 de kilometri într-o oră în propria capsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x