Antena Căutare

Cupidon își face bine treaba! Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap. Horoscopul de sâmbătă, 25 februarie

Astrele spun ca Balanţele vor sari in ajutorul apropiatilor. Iar gestul lor nu va fi trecut cu vederea.

Astrele spun ca Balanţele vor sari in ajutorul apropiatilor. Iar gestul lor nu va fi trecut cu vederea.

Însă, Berbecii sunt determinaţi să realizeze cât mai multe sarcini. Şi astrele sunt de partea lor. Au toate resursele pentru a duce la bun sfârşit tot ce şi-au propus.

Taurii s-ar putea confrunta cu mici probleme în relaţia de cuplu. S-ar putea să le reproşeze partenerului de viaţă nemulţumirile pe care le au, iar acest lucru ar putea degenera certuri.

În schimb, Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap. Ziua de Dragobete le-a prins bine şi vor avea un sfarşit de săptămână romantic.

Relaxarea este cuvântul cheie pentru Raci. Stresul şi volumul mare de muncă şi-au pus amprenta asupra lor, iar astăzi vor avea parte de odihnă.

Veşti bune pentru nativii Leu! Aceştia ar putea primi o sumă de bani dintr-o sursă neaşteptată chiar atunci când au nevoie.

La polul opus stau Fecioarele care nu stau la fel de bine la capitolul bani. S-ar putea confrunta cu provocări financiare în această perioadă.

Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar asta o ştiu şi Balanţele. Vor oferi ajutorul unui amic, iar fapta lor nu va trece neobservată.

Scorpionii încep să facă economii. Doresc să facă o investiţie în viitor, iar pentru asta sunt nevoiţi să facă un efort financiar.

Săgetătorii sunt creativi. Îşi vor explora latura artistica şi îi vor impresiona şi pe cei din jur cu talentul lor.

Capricornii nu vor sta acasă în acest sfârşit de săptămână. Nu este exclus ca aceşti nativi să îşi facă bagajele şi să plece într-o călătorie.

Vărsătorii vor avea parte de mici certuri cu rudele sau vecinii. Este recomandat să-şi păstreze calmul şi să găsească o cale de mijloc pentru rezolvarea problemelor.

Nativii Peşti NU vor fi productivi. Iar asta pentru că sunt uşor de distras. Ar trebui să-şi canalizeze atenţia pe lucrurile cu adevărat importante.

Ai Facebook, nu? Trebuie să afli noutatea supremă și una dintre cele mai tari funcții ale rețelei: Utilizatorii îşi pot ... Ralph, cățelul amorezat care o așteaptă pe ea, o tânără de 17 ani, în fiecare zi, la școală! Internauții s-au îndrăgosti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x