Antena Căutare

Dacă ştii exact cum ţi-l doreşti, descoperă-l! Felul în care iubesc bărbaţii din fiecare zodie

Îţi doreşti un partener tandru, atent sau unul imprevizibil, care să te surpridă prin acţiune şi dinamism. Ei bine, şi semnul zodiacal îi poate influenţa felul în care iubeşte.

Hepta

Îţi doreşti un partener tandru, atent sau unul imprevizibil, care să te surpridă prin acţiune şi dinamism. Ei bine, şi semnul zodiacal îi poate influenţa felul în care iubeşte.

Berbec

În spatele imaginii de playboy, se ascunde un tip de modă veche, cu valori tradiţionale. Surprinzător sau nu, idealul bărbatului născut în zodia Berbec e să găsească o virgină cu care să împartă eternitatea, deşi are o mulţime de relaţii. Ţine minte că îi place să încalce regulile şi în faţa dragostei va schimba orice. Prin definiţie, este nepoliticos, egocentrist şi nu îşi cere niciodată scuze, dar dragostea poate schimba asta. Totuşi, consecventa nu este unul dintre atuurile lui, aşa că depind de tine să îl ţii în lesă. Dacă reuşeşte să îşi ceară scuze atunci când a greşit, înseamnă că ai ajuns departe.

Taur

De la Taur aşteaptă-te să fi copleşită cu afecţiune şi atenţie. Nu trebuie să cauţi indicii ale sentimentelor lui, pentru că atunci când iubeşte, nu este timid. Taurului îi place să prindă rădăcini, aşa că vei avea o relaţie stabilă. Totuşi, lucrurile nu sunt atât de roz, pentru că imediat ce va şti că se poate baza pe tine, va deveni delăsător. Va trebui ca tu să fii cea care menţine flacăra aprinsă şi, dacă vei reuşi asta, vei trăi o lună de miere continuă.

Gemeni

Gemenii se cufundă rapid într-o lume de basm în care tu vei fi cea mai preţioasă persoană. Distracţie, glume bune, conversaţii pe măsură, toate până când faci greşeala de a pomeni ceva despre viitor sau despre relaţia voastră. Atunci se va schimba cât ai clipi. Responsabilitatea nu este punctul forte al bărbatului Gemeni. Îi place să aibă cât mai multe posibilităţi, orice punct de cotitură făcându-l să tremure. Dacă el va simţi că libertatea îi este în pericol, nu contează cât de relaxată eşti tu sau cât de fericită este relaţia voastră.

Citeşte mai departe!

Care este cea mai periculoasă specie. Ucide sute de mii de oameni în fiecare an... Incredibil! Nu a mai făcut duș de 1 an...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x