Antena Căutare

De ce nu s-a apărat Gheorghe de "câinele rău" şi l-a tot chemat pe CRISTI? Fratele lui a lămurit situaţia!

Viralul momentului este, cu siguranţă, "Cristi". De fapt, o întreagă ţară îl tot strigă. De vină pentru celebritate este un filmuleţ de pe internet

De ce nu s-a apărat Gheorghe de "câinele rău" şi l-a tot chemat pe CRISTI? Fratele lui a lămurit situaţia!
Captura video

Viralul momentului este, cu siguranţă, "Cristi". De fapt, o întreagă ţară îl tot strigă. De vină pentru celebritate este un filmuleţ de pe internet. În el, un bărbat are mari probleme cu un câine care aproape îi rupe cizma din cauciuc.

Omul, şi speriat şi amuzat de acest lucru îl strigă de zor pe cine credeţi? Pe Cristi, stăpânul câinelui. Clipul a devenit viral, iar de atunci toată ţara strigă în cor: Cristi!

CITEŞTE ŞI: O țară întreagă îl caută pe Cristi! Care-i treaba cu tânărul care a isterizat mii de români

Cel mai probabil, proprietarul câinelui se numeşte Cristi, deoarece omul îl strigă neîncetat că să îl salveze. Scena a prins atât de tare, încât are sute de mii de vizualizări. Un grup de jurnalişti a localizat victima "cîinelui rău" în Broşteni, judeţul Mehedinţi.

Lumea în sat se distrează pe marginea poveştii care a pus România pe jar. Se pare că cel muşcat de cizmă ar fi Gheorghe Chitigi, "omul bun la toate" în gospodăria lui Cristi.

"Cristi e în Italia acum, are un bar aici şi Gheorghe îl ajută la muncă, bagă lemne în sobă, cară cenuşă. Cristi are câini de rasă şi căţelul asta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind puţin ameţit nu se putea apară singur îl dezechilibra căţelul - da da", le-a povestit Mihai Chitigiu, fratele lui Gheorghe, jurnaliştilor. Mihai Chitigiu le-a mai povestit jurnaliştilor că nu se aştepta ca păţania să devină atât de cunoscută. "Fiecare o ia cum o înţelege, cum să zicem, o fi de bine o fi de rău, cum ziceţi"

Un straniu muzeu subacvatic, în apele Mării Negre... Nemții își distrug cipurile de pe cărțile de identitate cu ajutorul cuptorului cu microunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x