Antena Căutare

De ce să pui zahăr peste blugii tăi. Trucul care promite să readucă la viață perechea de pantaloni îndrăgită

Există un truc prin care își poți păstra blugii ca noi mai mult timp. Specialiștii recomandă să prepari un amestec care conține zahăr și să-l aplici pe pantalonii doriți. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

colaj cu mai multe peechi de blugi de diverse culori și o lingură crem plină vârf cu zahăr alb Galerie
De ce să pui zahăr peste blugii tăi. Trucul care readuce la viață perechea de pantaloni îndrăgită | Shutterstock

Oamenii au descoperit un truc prin care poți readuce la viață o pereche de blugi mai veche, dar și să o faci mai trainică pe cea nouă. Deși pentru mulți poate părea ciudat, s-a descoperit că un amestec din trei ingrediente, printre care și zahăr, poate să facă minuni. Iată care e trucul la care nu te-ai fi gândit.

Citește și: Cafeneaua viitorului se deschide în Dubai. Cum arată robotul cu trăsături de model care va servi clienții

Motivul pentru care se recomandă să pui zahăr pe blugi. Ce se întâmplă

Pentru cei care își doresc ca blugii lor să arate ca noi mai mult timp și să li se mențină culoarea „proaspătă”, s-a găsit o soluție. Este vorba despre un amestesc simplu pe care îl poți prepara cu alimentele din propria casă, fără să fie nevoie de prea mulți bani.

Pentru acest truc, ai nevoie de apă, zahăr și oțet. Astfel, apa caldă se pune într-un recipient, în jur de cinci litri, potrivit fanatik.ro. Apoi, adaăugăm o cană de oțet de masă de nouă grade și la final două-trei linguri de zahări, pe care îl amestecăm bine cu restul ingredientelor.

După ce se prepară amestecul după instrucțiunile menționate mai sus, se adaugă perechea de blugi în recipient, de preferat ar fi de folosit un lighean și îi lăsăm la „odihnit” timp de cel puțin 40 de minute.

Citește și: O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o avere

Cum să speli corect o pereche de blugi

Perechea de blugi este realizată dintr-un material aparte, destul de gros și dur. Din acest motiv și spălarea devine mai dificilă și trebuie să se țină cont de indicațiile de pe eticheta produsului. Dar, ca să nu îți strici sau uzezi perechea de blugi preferată, specialiștii mai vin cu câteva recomandări uzuale.

Astfel, orice pereche de blugi nu trebuie spălată la o temperatură ridicată. Recomandat ar fi să speli cu apă rece, pentru că materialul va fi protejat și mai bine, la fel și culoarea. În plus, dacă vă doriți să spălați „ca la carte”, atunci este recomandat să îi clătiți la mână. De asemenea, trebuie să avem grijă să nu folosim detergent cu înălbitor, deoarece poate afecta culoarea.

Specialiștii ne mai sfătuiesc să nu folosim balsam de rufe atunci când spălăm blugii, potrivit aceleași surse menționate mai sus. În ceea ce privește întrebarea referitoare la cât te des să spălăm o pereche de blugi, părerile sunt împărțite.

În timp ce unii spun că blugii ar trebui spălați după fiecare purtare sau măcar la două-trei purtări, alții recomandă să ne ducem după zece purtări. Desigur, aceste recomandări țin foarte mult cont și de firma de proveniență a blugului.

De exemplu, creatorul Levi Strauss spunea că blugii ar trebui spălați la fiecare zece purtări, potrivit aceleași surse.

Citește și: Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos

Cafeneaua viitorului se deschide în Dubai. Cum arată robotul cu trăsături de model care va servi clienții... Cine e și cum arată bărbatul care a bătut recordul mondial pentru cel mai scund om din lume în viață. Are o înălțime de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x