Antena Căutare

Cafeneaua viitorului se deschide în Dubai. Cum arată robotul cu trăsături de model care va servi clienții

În Dubai se va deschide o cafenea a viitorului, unde un robot top model va servi clienții și va anima atmosfera. Iată cum arată și ce știe să facă personajul care arată extrem de realistic.

Cafeneaua viitorului se deschide în Dubai. Cum arată robotul cu trăsături de model care va servi clienții

Shutterstock

Dubai este un oraș al viitorului datorită construcțiilor inovative și al serviciilor de calitate. Acum, locația își propune să deschidă o cafenea desprinsă din alte vremuri, în care servirea să fie făcută de către un robot cu trăsături umane. Pe lângă aspectul plăcut, robotul va putea citi emoțiile și va avea microexpresii.

Citește și: O femeie a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, apoi a făcut o descoperire. Ce era, de fapt, animalul adoptat

Cum arată chelenerița top model care servește clienții în cafeneaua viitorului

Cafeneaua viitorului se va numi „Donna Cyber-Cafe” și se va deschide în Dubai anul viitor, potrivit dailymail.co.uk. Casierul va fi reprezentat de un robot fotomodel și se va ocupa de servirea clienților cu cafele și înghețate.

Robotul Donna, care se pare că a fost creată după imaginea modelului est-european Diana Gabdullina, va oferi servicii rapide și va putea chiar să facă conversații cu clienții, să își facă selfie-uri sau chiar să spună o poveste. Donna este blondă, cu ochii albaștri și cu piele din silicon, iar apariția ei este una destul de plăcută la vedere.

@promobot.robots Do you like our new robot? Her name is Dona and she will work at city park soon #ai #robot #humanoid ♬ original sound - Promobot

Citește și: O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o avere

Ce spun creatorii robotului despre cafeneaua inovativă din Dubai

Donna este un Robo-C2, mai exact un robot proiectat să arate și să vorbească ca un om, să exprime emoții și să interacționeze cu clienții. Componentele cu care a fost realizată Donna au fost aduse din Rusia, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

Creatorii robotului susțin că personajul are un caracter „feminin” și se bazează pe faptul că „va fi un angajat responsabil al cafenelei”. Aceștia mai susțin că roboții oferă afacerilor un „avantaj competitiv” și ajută la atragerea de noi clienți.

Chelnerul fotomodel se va ocupa și de servirea înghețatei, deoarece cafeneaua, care va fi deschisă 24/7,va avea și o mașină de înghețată soft-serve, alături de un dozator de băuturi răcoritoare. Clienții vor plăti serviciile la un terminal de autoservire.

Popularitatea robotului a crescut după ce s-a distribuit pe TikTok un filmuleț în care o înfățișa pe Donna, potrivit aceleași surse menționate mai sus. De cealaltă parte, gurile rele critică inovația adusă, deoarece se tem că roboții ar putea să ia locul de muncă al oamenilor.

Se pare că nu este prima dată când un astfel de robot înlocuiește oamenii care lucrează în industria ospitalității. La începutul acestui an, un robot aproape identic cu Donna a fost văzut servind băuturi la forumul economic anual al lui Vladimir Putin din Sankt Petersburg, potrivit impact.ro.

Citește și: O profesoară de fizică a fost prinsă de părinți și de elevi că pozează în ipostaze îndrăznețe, pe internet. Ce a dezvăluit

O femeie a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, apoi a făcut o descoperire. Ce era, de fapt, animalu... De ce să pui zahăr peste blugii tăi. Trucul care promite să readucă la viață perechea de pantaloni îndrăgită...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x