Antena Căutare

De la bikini la văl: Povestea frumoasei Irina. În 2010, câștiga în China titlul de „Miss Bikini World”. Acum e la casa ei în Turcia

Nu aduce un întreg  caiet de planuri și proiecții personale ce aduce dragostea! Este și cazul Irinei Boancă, una dintre cele mai frumase românce. Fosta Miss Bikini World în 2010 s-a „cumințit” nu în stilul ardelenesc, căci este originară din Cluj, ci pe ritmuri neaoș orientale.

Nu aduce un întreg caiet de planuri și proiecții personale ce aduce dragostea! Este și cazul Irinei Boancă, una dintre cele mai frumase românce. Fosta Miss Bikini World în 2010 s-a „cumințit” nu în stilul ardelenesc, căci este originară din Cluj, ci pe ritmuri neaoș orientale.

Tânăra și-a urmat dragostea în Turcia și iubirea a transfigurat-o total. De la „bikini” a ajuns uneori la „văl”, dar și la excursii scumpe în toate colțurile lumii. La 28 de ani, ardeleanca cu greu ar mai putea fi reperată sau asociată cu imaginea dezinvoltă de odinioară. Lucrează în industria frumuseții și domeniul i se potrivește ca o mănușă. A renunțat la părul blond și la costumele de baie minuscule, a optat pentru naturalețe și ținute rafinate și nu numai.

Irina este astăzi o femeie frumoasă și fericită. Iar fotografiile de pe o rețea de socializare confirmă cu vârf și îndesat acest lucru!

2010: Din 63 de frumuseți, Irina a ieșit învingătoare

Acum șase ani, frumuseţea româncelor a fost demonstrată şi apreciată la un concurs mai exotic. Diana Irina Boancă avea pe atunci numai 22 de ani, ieșea de pe băncile facultății și reușea să aibă Asia la picioare. Fata a câştigat concursu lMiss Bikini din China după ce a învins concurente din 63 de ţări. După numeroase probe şi zile întregi de pregătiri, juriul a decis că reprezentanta României merită să fie încoronată Miss Bikini World.

La 1800, Amatrice era „raiul păstorilor”. După 2000, atrăgea sute de turiști. Astăzi, s-a transformat într-un morman de ... Mary Blandy, "sărmana fată bolnavă de dragoste". I-a dat să bea tatălui din "poțiunea dragostei" și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x