De la bust în sus Pixee Fox pare o femeie obișnuită, dar talia ei atrage toate privirile. Cum arată când stă în picioare

Pentru a își schimba aspectul fizic, Pixee Fox a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi dispuși să o supună procedurilor dorite.

Pentru a își schimba aspectul fizic, Pixee Fox a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi dispuși să o supună procedurilor dorite

Profimediaimages.ro

A reușit și, după 200 de operații estetice, femeia speră să-și realizeze visul de a trăi ca un ”desen animat viu”. Căci acesta este idealul la care visează în timp ce alte tinere de vârsta ei tânjesc după un corp de model.

Ea a cheltuit deja sume imense pe procedurile menite să o facă femeia perfectă, în viziunea sa. Dincolo de operațiile obișnuite, tânăra a ales să-și scoată 6 coaste. Astfel a obținut o talie de 40 centimetri.

Citește și: Cum arată Bence, bebelușul care s-a născut „bătrân”. Micuțul are părul alb și nu suferă de albinism - VIDEO

De ce vrea să arate ca un personaj de desene animate

”Mi-am făcut peste 200 de operații estetice pentru a arăta ca un personaj de desene animate. Obișnuiam să fiu, mai degrabă, un tomboy. Am fost electrician, făceam doar sarcini bărbătești, și acum mă transform dintr-o fată normală într-un desen animat viu”, a declarat ea.

Tânăra a adăugat că nu s-a simțit niciodată umană și s-a perceput întotdeauna mai mult ca un personaj animat. Pentru a o vedea și ceilalți în modul cum ea se simte, a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi plastici care să fie dispuși să o opereze.

”Chiar am fost în toată lumea. Am fost în Iran, India, Istanbul, Coreea, Dubai, Suedia, am fost în toată America”, a mai afirmat Pixxie.

Citește și: Bărbatul de 36 ani care refuză să se întâlnească cu femei mai tinere de 60 de ani. De ce nu vrea să aibă partenere de vârsta lui

Pe lângă îndepărtarea celor șase coaste, Pixee și-a operat nasul ca să arate ca o zână și a apelat la plasticieni pentru a avea urechile ca ale unui elf.

Totuși, de departe, partea corpului care atrage privirile este talia minusculă care contrastează puternic cu bustul generos. ”Sunt mândru de ceea ce am realizat. Cred că este uimitor. Am o față nouă, un corp nou. Este mult”, a mai spus ea.

Citește și: Nannette Hammond, femeia care vrea să fie Barbie în carne și oase. Cum arăta înainte să cheltuie 350.000 lire pe operații estetice

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri