Bărbatul de 36 ani care refuză să se întâlnească cu femei mai tinere de 60 de ani. De ce nu vrea să aibă partenere de vârsta lui

Kyle Jones este unul dintre bărbații care preferă să se întâlnească doar cu femei care sunt trecute de vârsta de 60 de ani. Tânărul are 31 de ani, dar cea mai vârstnică iubită a sa are 91 de ani.

Kyle Jones este unul dintre bărbații care preferă să se întâlnească doar cu femei care sunt trecute de vârsta de 60 de ani. Tânărul are 31 de ani, dar cea mai vârstnică iubită a sa are 91 de ani

Antena 1

El chiar se mândrește cu preferințele sale și a participat la o serie de documentare numită My Strange Addiction, difuzată de TLC, unde a povestit în detaliu de ce adoră să aibă relații doar cu femei în vârstă.

Se întâmpla în 2015, când Kyle recunoștea că de ani buni se întâlnește doar cu doamne care au trecut de 60 de ani și susținea că cea mai experimentată parteneră are 91 de ani.

De ce preferă Kyle Jones femeile în vârstă

În emisiune, bărbatul, care pe atunci avea doar 31 de ani, explica modul în care atracția sa pentru femeile în vârstă a început. El povestea că la 18 ani a avut o întâlnire cu o doamna de 50 de ani, asta după ce la 12 ani a dezvoltat o obsesie pentru unul dintre profesorii lui.

Citește și: Copilul care s-a născut deja bătrân. Arată de 150 de ani, deși are doar 22. Claudia Amaral face senzație pe TikTok

„Sunt Kyle, am 31 de ani, locuiesc în Pittsburgh și sunt dependent de întâlnirile cu femei mai în vârstă, cu femei mult mai în vârstă, de 60, 70, 80 de ani. Iubesc totul la ele. Ador mirosul lor, iubesc sentimentul pe care mă fac să-l simt, iubesc mentalitatea lor. Ador protezele dentare. Doamnelor, vă promit, dacă îi veți spune bărbatului vostru că aveți proteze dentare el nu se va îndepărta. Îi veți pune un zâmbet pe față și în pantaloni.”, a afirmat Kyle.

Pentru el, femeia ideală trebuie să aibă părul grizonat și un zâmbet grozav. ”Există o mulțime de termeni pentru femeile sexy, care au o vârstă înaintată. Termenul meu preferat este Silver Fox, deoarece se raportează la părul de platină și asta mă atrage cu adevărat”, a spus bărbatul care a adăugat că relații intime cu femeile pe care le preferă sunt pasionale.

El a adaugat că prietenii săi au încercat să-l convingă să se întâlnească cu tinere în trecut, dar nimic nu l-a făcut să se răzgândească.

Citește și: Hattie Retroage are 85 de ani și folosește aplicații de dating după ce s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 46 ani. Cum arată

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri