Antena Căutare

Femeia care s-a îmbrăcat pe stradă în costum de obeză pentru a vedea reacția oamenilor. Ce a vrut să demonstreze Liz.

Liz Jones, o femeie în vârstă de 62 ani, a dorit să facă un experiement, de vreme ce a spus că mereu s-a simțit invizibilă pentru restul lumii.

femeie supraponderala careia nu i se vede fata,in tricou bleu, care isi masoara talia Galerie
Liz Jones, o femeie în vârstă de 62 ani, a dorit să facă un experiement, de vreme ce a spus că mereu s-a simțit invizibilă pentru restul lumii. | Shutterstock

Jurnalista din Londra, care a fost mereu obsedată de greutatea ei și întotdeauna s-a păstrat slabă, purtând mărimea S, a decis să facă o shcimbare pentru a observa reacția oamenilor.

“Costumul empatiei”, așa cum l-a numit Liz, este, de fapt, un costum care o face să pară obeză. Motivul pentru care a purtat acest costum a fost pentru a observa reacția oamenilor la obezitate.

Ce părerea au avut privitorii când au văzut-o obeză

Jurnalista a mers cu taxiul până în zona centrală a Londrei și s-a plimbat pe străduțe, interacționând cu străinii.

“Nici măcar copiii nu mă mai priveau cu empatie, darămite adulții”, a povestit Liz.

Citește și: Doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani. Cum arată și ce face acum, după ce a slăbit zeci de kg

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a mai povestit că în trecut s-a luptat ani la rândul cu anorexia, iar acum voia să vadă dacă există ideea de “pozitivitate a felului în care privim corpurile”, oricât de diferite ar arăta ele. Această campanie prin care fiecare persoană este încurajată să-și iubească trupul exact așa cum este el, a început acum 20 de ani.

Pentru mulți, această ideea a shcimbat perspectivele, dar încă nu a ajuns să aibă un impact așa de mare la nivel global. Cu toate acestea, în ultimii ani s-au afirmat mult mai multe modele plus-size, modele supra-ponderale, care au demonstrat că au încredere în ele însele și i-au încurajat pe privitori să îmbrățișeze felul în care arată.

Lis a îmbrăcat costumul și brusc arăta de parcă ar fi cântărit 127 kilograme. Costumul i-a fost oferit de Benmor Medical și jurnalista a povestit că adesea medicii sunt forțați să poarte astfel de costume în timp ce sunt la spital, pentru a înțelege cum se descurcă o persoană obeză, având mai multe kilograme în plus.

Cum a devenit anorexică

Jurnalista și-a amintit cum a început obsesia ei pentru greutatea pe care o are și numărul de calorii pe care îl consumă zilnic. Liz a povestit că la vârsta de 11 ani, una dintre surorile ei a venit acasă cu un apparat de măsurat calorii.

“De atunci am privit mâncarea ca pe un dușman. (…) Chiar dacă părinții mei nu mi-au zis nimic, nu am auzit niciodată cuvântul anorexic. Era 1976. Credeam că sunt singura persoană din lume care își cântărește mărul zilnic”, a mai povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Citește și: O femeie a născut un bebeluș de 5 kilograme. Care a fost reacția soțului ei când a văzut copilul

Astfel, la vârsta de 20 de ani, pentru că era mult prea slabă, cântărind 38 kilograme, Liz a fost introdusă într-un program de reabilitare pentru a se îngrășa. Astăzi, la vârsta de 62 de ani, jurnalista are mereu mesele foarte bine planificate.

“Obișnuiam să îmi doresc să am corpul ca al supermodelului Kate Moss, care și ea era criticată la rândul ei pentru că era prea slabă”, a mai povestit Liz.

La vârsta de 20 de ani, Liz a început să ia steroizi pentru a se îngrășa. Liz Jones a documentat toată lupta ei cu anorexia de-a lungul anilor în cărțile pe care le-a scris.

De la bust în sus Pixee Fox pare o femeie obișnuită, dar talia ei atrage toate privirile. Cum arată când stă în picioare... O femeie de 92 de ani se pozează în bikini și face avere pe Instagram! Cum arată și de ce o adoră oamenii pe Helen Ruth ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x