Antena Căutare

De necrezut. La ecografie părinții au avut un șoc: „Am observat în jurul capului fetiței ceva neobișnuit. După ce am născut-o toată lumea din spital voia să o vadă!”

O tânără care urma să devină mămică a avut parte de un adevărat șoc atunci când a mers să-și cunoască viitorul copil prin intermediul ecografiei 4 D. Însoțită de iubitul și viitoul tată al copilului, Natasha Gent (28 de ani) a observat ceva neobișnuit în jurul capului fiicei sale. Medicii nu au știut să-i explice cu precizie ce reprezintă acel semn, dar toată lumea avea să se lămurească imediat după ce femeia a născut.

Fiica sa avea deja o podoabă capilară neobișnuită. Firul de păr era foarte gros, iar volumul asemănător cu cel al unui adult. Micuța Holly a fost un adevărat punct de atracție pentru angajații spitalului în care a văzut lumina zilei, iar acum după ce a fost tunsă, continuă să aibă un păr totl neobișnuit.

Cum îți poți controla visele! Descoperirea aceasta îți va face nopțile mai interesante!... La naştere avea puţin peste un kilogram iar medicii i-au spus mamei că este un monstru. Cum arată după 25 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x