Antena Căutare

De zece ori bomba de la Hiroshima!!! Un obiect neidentificat a căzut pe Pământ, dar nimeni nu și-a dat seama!

În decembrie 2018, un meteorit a căzut pe Pământ, în Marea Bering, aproape de Peninsula Kamceatka, dezvoltând o energie de zece ori mai mare decât a Bombei Atomice de la Hiroshima! Deși pare greu de crezut, nimeni nu și-a dat seama, evenimentul fiind descoperit grație unui sistem de monitorizare globală cu infrasunete, dezvoltat acum 60 de ani, în timpul Războiului Rece!

În decembrie 2018, un meteorit a căzut pe Pământ, în Marea Bering, aproape de Peninsula Kamceatka, dezvoltând o energie de zece ori mai mare decât a Bombei Atomice de la Hiroshima! Deși pare greu de crezut, nimeni nu și-a dat seama, evenimentul fiind descoperit grație unui sistem de monitorizare globală cu infrasunete, dezvoltat acum 60 de ani, în timpul Războiului Rece!

Specialiștii confirmă faptul că zilnic, pe Pământ, ajung, din spațiu, între 1.000 și 10.000 de tone de ”material”. Cifrele par impresionante, numai că ”praful” este repartizat pe toată suprafața Globului și cum populația este concentrată doar în 1 la sută din puterea de găzduire a Terrei, este normal să nu simțim cum cad ”pietre”. Dar, din când în când, ajung pe Mapamond roci cu potențial catastrofic. În 2013, spre exemplu, un meteorit a explodat în regiunea rusă Celeabinsk, dezvoltând o energie mai mare de 30 de ori decât Bomba Atomică de la Hiroshima. Evenimentul a fost considerat cel mai mare impact din ultimii 100 de ani, a spart geamurile și a provocat răni ușoare oamenilor.

Zilele trecute, însă, după cum informează ”Newscientist”, Peter Brown, de la Univeristatea din Ontario, Statele Unite, a anunțat că în decembrie 2018, un meteorit cu diametrul de 10 metri a lovit Terra, dar a făcut-o într-o regiune nepopulată, așa că aproape nimeni nu și-a dat seama, deși energia declanșată a fost de 10 ori peste cea din 1945, din orașul japonez!!! Cum a fost posibil?De zece ori bomba de la Hiroshima!!! Un obiect neidentificat a căzut pe Pământ, dar nimeni nu și-a dat seama!

Imagine din 2013, cu meteoritul căzut în regiunea Celeabinsk. Spre doesebire de decembrie 2018, evenimentul de acum șase ani a fost filmat și fotografiat

Meteoritul a căzut în Marea Bering, aproape de Peninsula Kamceatka. În zonă exista un sistem de monitorizare ce făcea partea dintr-un lanț global, bazat pe infrasunete, nedetectabile de urechea omenească, construit cu șase decenii în urmă, în timpul Războiului Rece, construit special pentru depistarea probelor nucleare secrete!

Conform datelor existente, NASA a primit ordin de la Congresul American să identifice 90 la sută dintre asteroizi ce dau târcoale Terrei, începând cu cei care au un diametru de 140 de metri. Acum 15 ani se credea că tehnologia respectivă va fi gata în 2020, dar specialiștii estimează că întregul angrenaj va fi gata abia peste 30 de ani!

Baba Vanga, avertisment pentru români! Se va schimba totul în România! „Primul care va recunoaște...”... Silviu s-a aruncat în apele unui lac de acumulare, pentru a salva un câine de la înec. Operațiunea de salvare l-ar fi pu...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x