Antena Căutare

De-acum încolo, nu lei vei mai arunca! Cojile de cartofi te scapă de părul grizonant. Efectele sunt uimitoare!

Apariția firelor albe de păr reprezintă o problemă estetică, cu care se confruntă numeroase persoane. Ai la îndemână o metodă simplă și destul de ieftină care te va ajuta să scapi de părul grizonant.

Apariția firelor albe de păr reprezintă o problemă estetică, cu care se confruntă numeroase persoane. Ai la îndemână o metodă simplă și destul de ieftină care te va ajuta să scapi de părul grizonant.

Vopseaua de păr este metoda cea mai frecventă folosită împotriva firelor albe de păr. Dar, conform secretele.com poți să optezi pentru un tratament simplu și natural, care folosit periodic te va ajuta să rezolvi problema părului grizonant. Ai nevoie de niște banale coji de cartofi.

Indicații:

Tratamentul se pregătește foarte simplu, fără prea mult efort; trebuie doar să urmezi instrucțiunile.

Mai întâi, curăță 5 cartofi și păstrează cojile. Poți folosi cartofii cu alte scopuri.

Apoi trebuie să pui două căni de apă rece într-o oală, peste care să adaugi cojile. Oala se pune la foc, iar după ce începe să fiarbă, trebuie să o mai lași la foc mic pentru încă 5 minute. Dupa ce oprești focul, este necesar să lași conținutul să se răcească.

După racire, strecoară lichidul și pune-l într-un borcan. Adaugă ulei de rozmarin sau de lavandă ( pentru aromă) și pune amestecul într-un borcan de sticlă, pe care să îl închizi.

Mod de folosire:

Mai întâi, aplică șamponul, apoi clătește părul cu acest amestec. La final, trebuie să masezi părul cu apă cu coajă de cartof, fără să o mai clătești. Ulterior, îți poți usca și aranja părul așa cum obișnuiești.

Aplică acest tratament din trei în trei zile timp de o lună de zile și vei scăpa de părul alb.

Acest puşti este tată, deşi are doar 13 ani! Stai să vezi cum arată mama copilului... Punem pariu că nu-l mai recunoști? E bunicul DAVID COPPERFIELD, cel care ți-a intrat în casă de zeci de ori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x