Antena Căutare

Decoratiuni de lux: brazii handmade ajung si la 2.600 de lei

Ce-si face omul cu mana lui, cateodata… Nu, sa nu va ganditi la nimic rau de data aceasta. Cu un varf de imaginatie, indemanare si gust, decoratiunile handmade, nuantate de magia Sarbatorilor, se incadreaza perfect in decorul anotimpului rece. La Sibiu, maestrii florari au creat brazi intregi, crenguta cu crenguta, pe care i-au impodobit cu muguri de pin, nuci si chiar struguri

Craciunite rosii, bumbac, pini naturali, vopsiti argintii sau aurii.

Ardealul e inima rabdarii. Iar sibienilor le cade manusa munca migaloasa a decoratiunilor facute de mana. Crenguta peste crenguta, pentru ca bradul sa iasa intotdeauna perfect. E musai, vorba ardelenilor.

Un brad handmade se realizeaza mult mai greu decat unul din comert. Nu mai putin de sapte ore dureaza pana mesterii isi pot odihni mainile la finalul zilei. Cu o astfel de atentie indreptata spre ei, brazii terminati sunt parca decupati din reviste.

Si daca nu e un brad intreg, e cel putin o decoratiune din crengute naturale, pusa pe un semineu sau pe masa de Craciun. Pana sa intri insa in casa, te-ar putea intampina coronita de pe usa. Decorata cu struguri si nuci.

Un astfel de pom de Craciun, facut pas cu pas, impodobit tot cu decoratiuni handmade, poate ajunge si la 2600 de lei.

S-a demonstrat stiintific: Renul Rudolf chiar are nasul rosu... Un restaurant din Iasi a inclus in meniu sarmalute post-apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x