Antena Căutare

Demers fără precedent în România! Tinerii care au făcut un ghid adevărat despre comunism!

De prea multe ori, ideea cum că în vremea comunismului românii o duceau mai bine își face loc în discursul public fără rușine, iar generațiile tinere riscă să internalizeze acest mit.

De prea multe ori, ideea cum că în vremea comunismului românii o duceau mai bine își face loc în discursul public fără rușine, iar generațiile tinere riscă să internalizeze acest mit.

Frazele cele mai populare sună cam așa: „toată lumea avea o casă” și „toată lumea avea serviciu” în perioada comunistă. Totuși, realitățile perioadei comuniste rămân într-un con de umbră, mai ales pentru generațiile de tineri născuți după 1990.

Scandal fără precedent la Google! Videoul care nu trebuia să ajungă la nimeni e deja pe net!

Cei de la Forum Apulum s-au hotărât să schimbe acest lucru. Ei au creat un ghid ilustrat, numit „Partidul te vrea tuns”, al comunismului românesc. Inițiatorul proiectului este Ciprian Cucu.

Chinezii de la Huawei și-au dat cu stângul în dreptul! Utilizatorii au problemă imensă pe noile telefoane!

Ghidul pune accentul pe grafică, iar textul este redus la ce este esențial. Acesta din urmă este validat de profesori de istorie de la două licee din Alba Iulia și cu Alin Mureșan, de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

Afla mai multe detalii despre acest ghid ilustrat al comunismului

Un spectacol de lumini! VIDEO SPECTACULOS cu noile fântâni arteziene de la Piaţa Unirii din Bucureşti... O tânără a investit o avere ca să aibă un posterior uriaș! Cum arată acum femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x