Antena Căutare

Dependenta de Social Media dauneaza grav... buzunarelor! Cat costa un sejur la hotelul Instagram

Poate ca Instagram este o aplicatie gratuita de smartphone, dar obiectele inspirate de platforma de socializare nu sunt deloc accesibile oricarui muritor. Hotelul Instagram, de exemplu, este o optiune de cazare moderna si decorata luxos, astfel incat sa poata deveni rapid background-ul ideal pentru o sedinta foto.

1888 Hotel, din Sydney, a fost gandit astfel incat sa satisfaca pretentiile utilizatorilor cu bun gust de pe Instagram. Designul interior este un amestec de vintage si modern, in hol fiind instalat un zid intreg de instantanee Instagram. Hotelul dispune de 90 de camere, pe langa camera extra in care turistii isi pot face fotografii lor, dupa cazare.

In plus, lunar, administratorii hotelului organizeaza un concurs in care clientul cu cea mai buna imagine facuta prin Instagram locului este rasplatit cu o noapte gratuita. Mai mult, oaspetii care au peste 10.000 de followeri castiga pe loc o noapte gratis de cazare.

Un sejur in acest loc este destul de costisitor. Astfel, pentru doua nopti de cazare, turistii trebuie sa plateasca 260 dolari.

Top 25 cele mai alcoolizate beri din lume... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 7 septembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x