Antena Căutare

Descoperire uluitoare. Ierusalimul își arată comorile neprețuite!

O serie de construcţii, ce datează cu cel puţin 1600 de ani în urmă, au fost descoperite în Ierusalim, de arheologii de la Autoritatea Israelită de Antichităţi, care cercetau situl înainte de a începe construcţia noilor locuinţe pentru comunitatea evreiască ortodoxă a oraşului

O serie de construcţii, ce datează cu cel puţin 1600 de ani în urmă, au fost descoperite în Ierusalim, de arheologii de la Autoritatea Israelită de Antichităţi, care cercetau situl înainte de a începe construcţia noilor locuinţe pentru comunitatea evreiască ortodoxă a oraşului.

Arheologii consideră că complexul datează de la sfârşitul perioadei romane sau începutul perioadei bizantine, în jurul anilor 400 d. Hr.

Unele cărămizi au fost fabricate cu însemnele celei de-a Zecea Legiuni Romane, care a fost dislocată în provincie încă de la cucerirea ei, din anii 70 d.Hr. până la 300 d.Hr.AD, timp în care a fost numită Iudeea.

Citește continuarea pe Mediafax.

A adormit cu telefonul lângă cap, iar când s-a trezit nu-i venea să creadă cum arată. Ce a pățit o tânără ghinionistă... Test. 99 la sută dintre persoanele chestionate AU GREȘIT RĂSPUNSUL! Pare foarte simplu, dar are un secret... Vezi dacă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x