Antena Căutare

Descoperirea tulburătoare dintr-un conac abandonat în care maganații lumii dădeau petreceri. O scrisoare a fost găsită pe covoare

Un conac abandonat de 50 de ani a fost deschis după mulți ani de un fotograf, care a făcut mai multe descoperiri care au uimit lumea. Locuința îi aparținea magnatului Billy Hull, care organiza petreceri cu cei mai bogați oameni ai lumii, dar care se transformau în evenimente odioase uneori. În interiorul locuinței a fost săvârșită inclusiv o crimă. Ce a găsit pe podele din casă.

Descoperirea tulburătoare dintr-un conac abandonat în care maganații lumii dădeau petreceri.

Facebook/Robert Gilligan

Proprietatea opulenta din Chattanooga a fost construită în mulți ani de muncă și a fost în cele din urmă finalizată în 1972. Magnatul Billy Hull s-a mutat pentru a-și continua viața de lux pe care o trăia în orașele mari ale lumii.

Billy Hull a avut o viziune clară pentru casa lui, alegându-l pe arhitectul Ed Ball să proiecteze interiorul, care avea băi de lux din marmură, saloane cu oglindă și o piscină imensă alături de trei dormitoare mari. Construcția proprietății de 5.600 de metri pătrați a durat 14 luni, iar Billy Hull a sărbătorit finalizarea locuinței în stilul personal, cu o petrecere extravagantă organizată în casă, potrivit Mirror.

Un fotograf a decoperit o scrisoare lăsată de amatorii petrecerilor cu miliardari din conac. Imagini cu dormitorul în care a fost săvârșită o crimă

Vreme de un an de zile, acesta a organizat serate la el acasă, chemând oameni influenți din cercul său. La scurt timp, însă, impresionantul conac a fost părăsit de proprietarul său în urma unui scandal care a șocat orașul din sud. Trei decenii mai târziu, Leland Kent din Abandoned Southeast, un pasionat al descoperirilor și al fotografiei, s-a dus să viziteze locuința abandonată făcând o serie de imagini ce aveau să scoată la lumină întâmplările din vila opulentă.

În 2017, fotograful a realizat o serie de imagini care arată în toată splendoarea atât măreția casei, cât și dezastrul din ea. Intrarea în casă era “pecetluită” de două statuete Totem Maori Tiki, care să protejeze locuința.

În imagini se pot observa panourile de sticlă sparte, reviste împrăștiate pe covoarele din casă, dar și bunuri uitate. După ce conacul a fost abandonat, au fost găsite scrisori din trecut, una dintre ele aruncând o imagine clară care descrie vieților a doi prieteni ai magnatului Billy Hull care participau frecvent la petrecerile lui.

„Tootie, fie ca magia ta să nu se termine niciodată. Mă bucur că ești acasă și că te simți mai bine. Mi-e dor de tine, Rocky”, scrie într-una dintre scrisori.

Camera cu lambriuri din lemn în care se află piscina are un candelabru ținut de un fir, cu un bar acoperit cu graffiti, totul este distrus! Dormitorul principal al casei, care a fost odată împărțit de Hull și soția sa Gloria, are vedere la piscină. În ciuda interiorului său de lux, dormitorul matrimonial ascunde și un secret întunecat.

La un an după finalizarea proprietății, un bărbat pe nume Roland Hargis a fost împușcat și ucis când părăsea clubul de noapte Tradewinds din Chattanooga. Din anchetele vremii, se înțelege că bărbatul în cauză avea o aventură cu soția magnatului Billy Hull. El a fost ucis de unul dintre prietenii apropiați ai magnatului Billy Hull, Larry Parker, care a susținut că proprietarul afacerii l-a contractat să comită crima. Billy Hull a fost apoi condamnat la 20 de ani de închisoare pentru comandarea omorului.

Citește și: O femeie a găsit o scrisoare, veche de 85 de ani, scrisă de bunicul ei. Cui îi era destinată și ce a aflat

Aceasta a fost prima lui problemă, dintr-un lung șir de acuzații împotriva sa. Acesta a dat faliment în anii 1980, după o condamnare pentru evaziune fiscală. Potrivit loveproperty.com, documentele au dezvăluit că mogulul a încercat să lupte împotriva acuzațiilor de evaziune fiscală susținând că stilul său de viață a fost finanțat de afacerea cu whisky a bunicii sale, petrecerile fiind organizate prin sponsorizare. Acest lucru a fost ulterior respins de instanțe.

În urma încarcerării omului de afaceri, conacul a fost scos pe piață înainte de a fi pus sub sechestru din cauza impozitelor neplătite. Proprietatea a fost apoi atacată de vandali și demolată la 45 de ani după ce a fost construită.

Citește și: O turmă de oi s-a învârtit în cerc timp de 12 zile. Videoclipul care a făcut înconjurul lumii. Nu s-a găsit nicio explicație

Test rapid. Poți să găsești numărul care lipsește din seria următoare? Răspunsul este unul foarte simplu... Cum arată „bunica fitness”. Lesley Maxwell dovedește că nu ești niciodată prea bătrân pentru a arăta bine în costum de b...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x