Antena Căutare

Diana Munteanu, membră a juriului emisiunii „Ham talent”, vorbește despre perioada când era școlăriță

Diana Munteanu este membră a juriului emisiunii „Ham talent”, ce va debuta curând la Antena 1. Vedeta a vorbit recent despre perioada în care era elevă.

Diana Munteanu, membră a juriului emisiunii „Ham talent”, vorbește despre perioada când era școlăriță Galerie
Diana Munteanu vorbește despre perioada când era elevă

Diana Munteanu este membră a juriului emisiunii „Ham talent”, ce va debuta curând la Antena 1. Vedeta a vorbit recent despre perioada în care era elevă.

„Școala a reprezentat pentru mine una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. Mi-a plăcut școala, am fost o elevă silitoare, nu am lipsit prea mult de la ore. În plus, am urmat școala și liceul cu program sportiv și aveam câte două antrenamente pe zi, deci nu aveam prea mult timp liber.

Am rămas în relații foarte bune cu câțiva colegi din școala generală. Colega mea de bancă îmi este și acum bună prietenă, avem copii de aceeași vârstă și vorbim săptămânal.”

În curând, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

Record absolut doborât de o broască ţestoasă! E cea mai rapidă din lume după ce a parcurs 5,48 m în ''numai'' 19,59 de s... A luat 35 de pastile de viagra, dar urmările au fost mai mult decât neașteptate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x