Antena Căutare

DICTATURĂ până și în frizeriile nord-coreene! Femeile şi bărbaţii au la dispoziţie câte 15 variante de tunsori

Acum câțiva ani, nord-coreeni aveau de ales între 18 tunsori (femeile) și 15 (bărbații). Însă diversitatea nu a fost pe placul lui  Kim Jong-Un, liderul de la Phenian, care a redus scorul la 15-15, cu amendamentul că nimeni nu are voie să se tundă ca dictatorul sau Prima Doamnă.

Acum câțiva ani, nord-coreeni aveau de ales între 18 tunsori (femeile) și 15 (bărbații). Însă diversitatea nu a fost pe placul lui Kim Jong-Un, liderul de la Phenian, care a redus scorul la 15-15, cu amendamentul că nimeni nu are voie să se tundă ca dictatorul sau Prima Doamnă.

Autoritățile de la Phenian sunt drastice la capitolul frumusețe și nimeni nu are curajul să încalce legile. Pe străzile din Coreea de Nord nu vei vedea niciodată păr vopsit sau tunsori extravagante. Oamenii au de ales doar din câteva modele de coafuri permise de Kim Jong-un.

Un jurnalist finlandez a reușit să fotografieze ghidul ilustrat cu coafuri dintr-o frizerie locală.

Ce părere aveți? Ce ați alege?

Sursă: Time.com

Galerie foto spectaculoasă! El aduce viaţă acolo unde sunt doar urme de mizerie! Un ilustrator rus transformă maşinile m... Arheologii egipteni au descoperit opt mumii în morminte vechi de peste 3.500 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x