Antena Căutare

VIDEO! Dirty Dancing, scena la care inca mai suspina milioane de femei

La inceputul anilor '90, atunci cand Romania pasea timid spre o noua etapa si indraznea sa se gandeasca la democratie, ajungea in tara si filmul "Dirty Dancing", pe caseta video. Tinerii de la acea vreme erau pur si simplu blocati in fata scenei de final. Sa nu mai punem la socoteala raurile de lacrimi varsate de romanticele incurabile

"Dans murdar", a aparut in 1987, dar in Romanica noastra a ajuns un pic mai tarziu. Nu putini au fost cei care si-au cumparat un video pentru a vedea povestea dintre Baby, o adolescenta de 17 ani, interpretata de Jennifer Grey si Johnny Castle, un tanar dansator, jucat de nimeni altul decat sex-simbolul acelor vremuri, Patrick Swayze.

Cei doi se cunosc si actiunea face ca, prin prisma dansului, sa se indragosteasca si sa petreaca momente de neuitat. Insa, tatal pustoaicei nu este de acord cu sentimentele lor, considerand ca Johnny nu e de nasul fetei sale. Acesta se hotaraste sa renunte la iubirea lui, total dezamagit!

Dansul de final reprezinta momentul in care milioane de femei au stat cu sufletul la gura si au lacrimat de fericire. Johnny, fermecator, se intoarce cu o atitudine de invingator, o ia pe adolescenta de mana si o duce pe scena. Mai mult, ii spune tatalui ei ca "nimeni nu o pune pe Baby la colt". Un adevarat barbat, gandeau doamnele la acea vreme, in timp ce vizionau dansul ce incheia filmul.

O scena romantica, un dans romantic pe o melodie si mai romantica: "Time of my life", interpretata de Bill Medley si Jennifer Warnes, special pentru "Dirty Dancing".

Sabin Muresan, "omul calculator": Taie lemne, dar e specialist in radicali... Academicianul Laurentiu Popescu ar putea revolutiona medicina. Primul transplant de telocite, un succes!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x