Antena Căutare

Doamne ferește să calci pe acolo! Localitatea unde trăiesc 600 de femei este INTERZISĂ pentru bărbați

600 de femei, cu vârste între 20 și 35 de ani locuiesc în Noiva do Cordeiro , un oras din Brazilia unde bărbații nu au voie să calce.

600 de femei, cu vârste între 20 și 35 de ani locuiesc în Noiva do Cordeiro , un oraș din Brazilia unde bărbații nu au voie să calce.

Mai mult de atât, chiar dacă unele dintre ele sunt căsătorite, bărbații nu locuiesc cu ele, ci muncesc undeva foarte departe.

Formată după 1891, localitatea a apărut după ce o femeie acuzată de adulter a fost excomunicată de Biserica Catolica. ‘’Tradiția’’ s-a păstrat și pentru următoarele cinci generații, care au fost nevoite să se stabilească toate femeile singure.


Dacă rămân însarcinate și nasc baieti, femeile din Noiva do Cordeiro își vor goni proprii copii din localitate atunci când împlinesc 18 ani. Aceștia și tații lor au voie să se întoarca în oras doar în timpul weekend-urilor.


Am vrea să cunoaștem bărbați care să fie dispuși să se căsătoreasca, însa mai întai ei ar trebui sa fie dispusi să ne urmeze regulile!”, a declarat o localnica.

Sursa: Daily Mail.

WOW! Aceste este cel mai mare vas de croazieră din lume!... FOTO ŞOCANT! A suferit o ALERGIE ce i-a DISTRUS pielea, dar s-a refăcut MIRACULOS! Medicii nu-i dădeau şanse mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x