Antena Căutare

Doamnelor, gata cu problemele! S-a inventat rochia care te ajuta sa slabesti peste noapte

Hainele viitorului nu mai tin cont doar de moda sau design. Materialele cu care ne vom imbraca peste cativa ani au proprietati miraculoase: te ajuta sa slabesti sau sa te bronzezi peste noapte. Asa a aparut rochia care purifica aerul din jur sau cea care transmite starea de spirit a purtatoarei. Deocamdata sunt prezente doar in muzeu, la expozitii. Dar designerii spun ca nu peste multa vreme le vom vedea pe strada

In fiecare zi, cand ies pe strada, milioane de oameni isi aleg hainele dupa cateva criterii simple. Sa fie comode. Si la moda. Peste cativa ani, insa, moda ar putea sa fie sinonima cu tehnologia. Primii pasi au fost deja facuti. Oamenii de stiinta au combinat croitoria cu tehnologia de ultima ora. Acum, fibrele textile pot fi facute din aproape orice: lapte, vin, alge sau cafea. Asa a aparut rochia care purifica aerul din jur. E impregnata cu un compus special care reactioneaza la moleculele nocive din aer si le respinge. Norocoasa care o va purta va respira doar aer curat.

In plus, exista o rochie care exprima starea sufleteasca a persoanei care o poarta, prin cateva leduri conectate la pulsul purtatoarei. O astfel de rochie ar putea ajunge si pe strada, pentru ca a fost deja cumparata, in Suedia, pentru suma de 6.000 de euro.

De altfel, vom putea lupta si cu celulita, cu bacteriile sau cu tantarii. Materialele viitorului nu mai sunt simple textile. In ele vor putea fi incapsulate diferite substante care fie te ajuta sa te bronzezi, fie sa slabesti, fie masoara bataile inimii.

Expozitia Materialele Viitorului poate fi vizitata la Muzeul de Istorie pana la jumatatea lunii noiembrie.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Oraselul de granita Nadlac, model de trai intre etnii... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 17 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x