Antena Căutare

Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. Testul care a măcinat zeci de oameni

O iluzie optică apărută recent a devenit virală după ce majoritatea oamenilor care au încercat să o deslușească au ajuns la concluzia că doar cei cu capacități extraordinare de observație pot găsi animalul de companie ascuns în fotografie.

imagine cu un perete si verdeata Galerie
Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. | Reddit

Deși sunt incredibil de greu de rezolvat, iluziile optice reprezintă o provocare interesantă, extind capacitățile creierului și ne ajută să identificăm la ce mai avem de lucrat. Se presupune că numai cei care au "vedere telescopică" pot rezolva această provocare în limita a zece secunde.

Deși poate părea relativ simplu, este mult mai greu decât pare la prima vedere, deoarece pisica este camuflată. Culorile din jur devin un puzzle. În timp ce unora le poate lua câteva minute pentru a descoperi pisica, doar cei care găsesc animalul în zece secunde sau mai puțin au capacități de observație extraordinare.

Unde este pisica în această fotografie. Iluzia optică a provocat mii de persoane

Cheia pentru a rezolva iluzia optică este să fii foarte atent și să verifici toate zonele din imagine. Deși nu pare, pisica stă undeva în imagine, chiar în fața ta. Nu vă faceți griji dacă nu ați reușit să observați animalul de companie blănos, deoarece am subliniat răspunsul în mod clar mai jos.

Pisica este ascunsă în partea stângă a imaginii - unde este camuflată în verdeața care înconjoară clădirea. Cei care au reușit să găsească animalul în limita de timp se pot mândri că au o vedere telescopică. Dacă nici acum nu ai reușit să vezi, intră in Galeria Foto pentru a afla răspunsul.

Citește și: Iluzie optică virală. Ai ochi de șoim dacă găsești numărul 218 ascuns printre 278

Dacă le faceți în mod regulat, aceste puzzle-uri vă vor ajuta să vă folosiți abilitățile cognitive și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. Este, de asemenea, o activitate distractivă, care vă poate ajuta să vă destindeți.

Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.

Citește și: Iluzie optică de senzație. Crezi că găsești broasca din imagine în 5 secunde? Unde se află aceasta ascunsă, de fapt

Tânăra care susține că este alergică la „alergat”. Momentul care a făcut-o să-și dea seama că are o afecțiune... O tânără a încercat să fenteze o companie aeriană și a recurs la un gest necumpătat pentru a scăpa de taxa la bagaje. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x