Antena Căutare

Doi bătrâni de 78 de ani s-au căsătorit la 60 de ani după ce părinții le-au interzis acest lucru. Ce au dezvăluit

Doi tineri care se iubeau au fost împiedicați de familie să se căsătorească și să fie fericiți. Abia după 60 de ani, cei doi și-au unit destinele și au devenit o familie.

colaj foto cu Len Allbrighton si Jeanette Steer la nunta la varsta de 86 de ani si poze cu ei in tinerete, alb negru Galerie
Povestea celor doi îndrăgostiți a ajuns pe internet și a devenit virală | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață prin care au trecut Len Allbrighton și Jeanette Steer (78 de ani) din Marea Britanie. Cei doi aveau 18 și 19 ani atunci când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Era 1963 atunci când au decis să își unească destinele, însă părinții tinerei s-au opus acestei căsătorii, așa că cei doi au luat-o pe drumuri diferite în viață, renunțând la visul lor de-a se muta împreună în Australia.

Doi bătrâni de 78 de ani s-au căsătorit la 60 de ani după ce părinții le-au interzis acest lucru. Ce au dezvăluit

La momentul respectiv, vârsta legală pentru căsătorie era 21 de ani, așa că tânăra de 18 ani avea nevoie de consimțământul părinților. Și fiindcă nu l-a primit, fata a fost nevoită să renunțe la Len, chiar dacă îl iubea.

Citește și: O tânără a dezvăluit că s-a căsătorit cu tatăl vitreg: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o!”. Ce detaliu i-a uimit pe mulți

Len a decis să se mute în Australia și, astfel, cei doi și-au văzut fiecare de viața lui. Și-au întemeiat familii și nu au mai aflat vești unul despre celălalt. Len s-a căsătorit în Australia și a făcut trei copii. Jeanette și-a continuat cariera de asistentă și și-a întemeiat o familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, 60 de ani mai târziu, cei doi s-au regăsit în mod miraculos. El a divorțat și a căutat-o pe iubita lui, dar aceasta încă era căsătorită. Doi ani mai târziu a rămas văduvă, după ce soțul i-a murit de cancer. Acela a fost momentul când ea l-a căutat pe el. Când s-au văzut, sentimentele lor s-au reaprins și au început o frumoasă poveste de dragoste. Len n-a mai stat pe gânduri, ci a cerut-o din nou în căsătorie pe femeia pe care o îndrăgise încă de când avea 19 ani. Ea a acceptat și nunta s-a făcut în Stevenage (Marea Britanie).

Citește și: Povestea impresionantă a doi călugări. Bărbatul a cerut-o în căsătorie după o săptămână: „Nu știa nici măcar care e numele meu”

Astfel, la 60 de ani de când părinții le-au interzis să se căsătorească, cei doi îndrăgostiți au reușit să își unească destinele și să își împlinească astfel un vis ce a rămas la fel de puternic chiar și după șase decenii. La ceremonie au participat nu doar copiii celor doi, ci și nepoții, prietenii și alte rude apropiate, arată cei de la dailymail.co.uk.

„Căsnicia și viața de familie n-a fost nicicând așa de frumoasă”, au spus cei doi, potrivit nypost.com.

Povestea celor doi a devenit virale și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților.

Citește și: Un primar s-a căsătorit cu un aligator și tot satul a fost de acord. Cum a arătat ritualul nupțial al celor doi și ce a urmat

Bărbatul care refuză să doarmă cu soția lui dacă nu face duș. A ajuns să doarmă pe canapea pentru că ea refuză să facă a... Tânăra comparată cu o veveriță a trecut printr-o transformare uluitoare. Cum arăta „fără bărbie”, înainte de operație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x