Antena Căutare

Tânăra comparată cu o veveriță a trecut printr-o transformare uluitoare. Cum arăta „fără bărbie”, înainte de operație

O tânără de 22 de ani care spune că a fost hărțuită toată viața pentru că arată ca o „veveriță” din cauza maxilarului ei unic, a suferit o intervenție chirurgicală care i-a schimbat total înfățișarea. Iată cum arăta înainte de operația de reconstrucție a feței.

colaj foto Izzy Sehon tanara comparata cu o veverita Galerie
Izzy Sehon care spune că a fost hărțuită toată viața pentru că arată ca o „veveriță” din cauza maxilarului ei unic, a suferit o intervenție chirurgicală | Profimedia

Izzy Sehon, în vârstă de 22 de ani, din California, a trecut printr-o intervenție chirurgicală în valoare de 200.000 de dolari pentru a-și înlocui maxilarul. Tânăra susține că a luat această hotărâre pentru că se săturase să fie hărțuită de toți cei îi spuneau că nu are bărbie și seamănă cu o veveriță, potrivit dailymail.com.

Cum arată Izzy Sehon, tânără „fără bărbie” asemănată cu o veverită, înainte de operația de reconstrucție a feței

O tânără de 22 de ani care spune că a fost hărțuită toată viața pentru că arată ca o „veveriță” din cauza maxilarului ei unic, a suferit o intervenție chirurgicală de 200.000 de dolari pentru a-i fi injectată fața cu grăsime luată din zona abdomenului.

Fata spune că acum se simte frumoasă, pentru prima dată, și este extrem de fericită cu noul ei aspect.

Izzy Sehon avea doi ani când mama ei, Cherise Gerrard, acum în vârstă de 60 de ani, a observat că maxilarul ei nu era foarte pronunțat și arăta „altfel”. La opt ani problemele au început să progreseze, iar Izzy a suferit multe dureri de maxilar și articulații. Fetița a fost dusă la nenumărați medici ortodonți și a purtat aparat dentar de „aproximativ șase ori” în viața ei, dar nimic nu părea să dea roade.

Din aceest motiv, Izzy a fost hărțuită, oamenii comparând-o adesea cu o „veveriță” și numindu-o „fără bărbie”. Mai mult, aceasta a povestit că până și medicii care au văzut-o i-au spus că arată precum „cineva care a fost aruncat în aer în război”.

Citește și: Cazul real al fetiței care are 19 ani, dar va arăta ca la 4 ani pentru totdeauna. Care este adevărul despre starea ei de sănătate

În cele din urmă, după ani de chin, tânăra a suferit o procedură de modificare a feței care i-a transformat complet viața și aspectul. În iunie 2020, aceasta a ajuns la un medic care și-a dat seama că, de fapt, ea suferă de resorbție condiliană idiopatică - o afecțiune rară care provoacă distrugerea oaselor din maxilar.

Tânăra de 22 de ani a aflat astfel că cele două articulații care leagă maxilarul inferior de craniu sunt „inexistentă”, dar și că totul poate fi rezolvat printr-o intervenție la nivelul feței.

Ea a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire bilaterală a articulației totale a maxilarului în luna februarie a acestui an, iar costul total s-a ridicat la 200.000 de dolari. În timpul operației care a durat 12 ore și jumătate, fetei i s-a pus și grefe de grăsime din zona abdominală pentru a construi noua articulație.

„Mi-au tăiat maxilarul în patru bucăți diferite, mi-au îndepărtat maxilarul și oasele originale și mi-au montat articulația protetică făcută special pentru fața mea”, a povestit aceasta pentru sursa menționantă anterior.

Citește și: A ațipit cu lentilele de contact la ochi, dar ce a urmat e greu de imaginat. Gestul aparent inofensiv l-a costat pe viaț

Doi bătrâni de 78 de ani s-au căsătorit la 60 de ani după ce părinții le-au interzis acest lucru. Ce au dezvăluit... Cel mai de temut motociclist, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Cum arată înainte să își acopere corpul cu tatuaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x