Antena Căutare

Doi pensionari trăiesc în aeroport! Uite cum arată viața lor, zi de zi! Mii de oameni au plâns când au aflat povestea EMOȚIONANTĂ a acestor bătrânei!

Un cuplu din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă cu incredibila lor poveste de viață.

Un cuplu din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă cu incredibila lor poveste de viață.

Alan Lane de 71 de ani și soția sa, Katrina Smith, în vârstă de 62 de ani au ajuns în situația de a locui în aeroport, după ce și-au pierdut locuința. Când au aflat povestea tulburătoare a celor doi, cei din jur au decis să strângă bani pentru ajutorarea celor doi.

Cinci zile din săptămână stau în aeroport și își ocupă timpul uitându-se la televizor sau stând pe mobil. În weekend sunt nevoiți să plătească 50 de lire pe noapte pentru a rămâne într-unul din magazine.

Amândoi sunt pensionari. Ceea ce este cu adevărat suprinzător este că bărbatul, consultant de meserie, își continuă lucrul chiar dintr-una din cafenelele din aeroport, pentru a câștiga mai mulți bani.

Ți se face pielea de găină! Bărbatul acesta cântă DUMNEZEIEȘTE în tren! Toți au rămas muți de uimire! (VIDEO)... Niciodată n-ai fi crezut asta! Au vrut să-l facă mai "prezentabil" şi l-au tuns, însă transformarea e mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x