Antena Căutare

Doi tineri au ridicat un gard înalt în jurul casei și s-au apucat de treabă. Ce au descoperit vecinii în grădina acestora

Doi tineri și-au cumpărat o casă cu grădină și, după ce au ridicat un gard înalt de lemn, aceștia au amenajat grădina în cel mai surprinzător mod posibil. Acum, vecinii sunt de-a dreptul uluiți când văd ce „comoară” ascunde cuplul în curte.

imagine cu gradina, inainte s-o amenajeze Eilish Hodgson și Kieran Galerie
Doi britanici și-au cumpărat o casă cu grădină și au amenajat locul în cel mai neașteptat mod posibil | sursa foto: Profimedia

Eilish Hodgson în vârstă de 26 de ani și partenerul său de viață, Kieran, au decis să cumpere prima lor locuință și să se mute împreună. Un lucru ce le-a plăcut încă de la început a fost grădina spațioasă. Totuși, curtea arăta destul de dezolant, cu un gazon uscat, ce nu mai fusese îngrijit de mult.

Cei doi au decis să contacteze un specialist în amenajări exterioare și, după un calcul destul amănunțit, factura finală i-ar fi pus pe tineri să scoată din buzunare în jur de 10.000 de lire sterline. Britanicii au ajuns la concluzia că suma este mult prea mare pentru bugetul lor, așa că au decis să rezolve problema cu forțele proprii. Cu gândul la celebra emisiune „Insula iubirii”, acolo unde mai multe cupluri își testează fidelitatea într-o vilă luxoasă cu grădini superbe, cei doi iubiți s-au apucat să amenajeze locul și, când a fost gata, vecinilor nu le-a venit să creadă ce se „ascunde” în curte.

Vecinii au fost uimiți când au văzut ce au făcut doi tineri, chiar în curtea casei lor

După ce au urmărit atent decorurile din emisiunea „Insula iubirii”, difuzată și peste hotare, nu doar în România, tinerii au făcut o listă de cumpărături și au trasat ce sarcini au de făcut pentru a transforma curtea casei într-un loc exotic. Chiar dacă munca nu a fost una ușoară, britanicii au reușit să amenajeze grădina cu jumătate din bugetul cerut de specialist.

Citește și: Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta

„M-am uitat pe Instagram și pe Pinterest ca să caut inspirație, dar principala mea sursă a fost emisiunea Insula iubirii. Mi-a plăcut mult cum arăta totul în respectivul show, de la grădina interioară și până la sistemul de iluminat. Este un stil modern și simplu, iar luminile dau viață locului. Am recreat totul la scară mai mică și acum suntem foarte fericiți de cum arată totul”, a mărturisit Eilish Hodgson.

gradina inainte s-o amenajeze tinerii

Britanicii au amenajat totul după un plan bine pus la punct

Tânăra a explicat faptul că suma de 10.000 de lire sterline era prea mult pentru bugetul său, așa că a fost nevoită să se folosească de imaginație și de inventivitate pentru a se descurca singură în demersul său de-a transforma curtea casei.

„Tatăl meu este constructor, iar partenerul meu este electrician, așa că acest lucru a contat enorm. Am petrecut ore-n șir la cumpărături prin magazine sau pe internet, ca să găsesc cele mai mici prețuri la materiale și decorațiuni. Nu am vrut să irosim banii și am reușit să amenajăm grădina cu doar 4.000 de lire sterline”, a mai explicat britanica, extrem de mândră de realizarea sa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Pozele au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Când au văzut ce și-au făcut tinerii în curte, vecinii au fost de-a dreptul uluiți de transformare.

Câte pătrate sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde... O tânără de 23 de ani și iubitul de 57 de ani se vor căsători. Ea va deveni mamă vitregă pentru fata lui, deși au aceeaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x