Antena Căutare

O tânără de 23 de ani și iubitul de 57 de ani se vor căsători. Ea va deveni mamă vitregă pentru fata lui, deși au aceeași vârstă

O tânără în vârstă de 23 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 57 de ani. Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că aceasta a devenit mama vitregă pentru cei doi copii ai bărbatului, care sunt de aceeași vârstă cu ea!

Alyssa Renee Gutierrez si peter, imbratisati Galerie
Alyssa Renee Gutierrez în vârstă de 23 de ani se iubește cu un bărbat cu 34 de ani mai mare decât ea | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Alyssa Renee Gutierrez, din Las Vegas (Statele Unite ale Americii). În urmă cu trei ani, aceasta își căuta partenerul perfect prin intermediul unei aplicații de întâlniri și astfel l-a cunoscut pe Peter, un bărbat care în prezent are 57 de ani.

Deși mulți au fost sceptici atunci când au auzit că există o diferență de vârstă de 34 de ani între ei, iată totuși că povestea lor de iubire a rezistat până în prezent. Acum, aceasta urmează să devină mamă vitregă pentru copiii omului, deși aceștia au aceeași vârstă cu ea!

O tânără de 23 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 57 de ani și a devenit mama vitregă pentru cei doi copii ai acestuia, deși au aceeași vârstă

Alyssa Renee Gutierrez a dezvăluit faptul că, de îndată ce l-a întâlnit în carne și oase pe Peter, s-a simțit instant o anumită chimie între ei. Au trecut trei ani de când s-au cunoscut și cei doi sunt atât de fericiți împreună, încât bărbatul a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie.

Dar lucrurile devin ceva mai complicate abia acum și nu este vorba despre diferența de 34 de ani dintre parteneri. Peter a fost căsătorit timp de 15 ani și are doi copii: un băiat pe nume Payton, în vârstă de 20 de ani, și o fată pe nume Jenna, care are 22 de ani. Practic, fiica bărbatului este cu doar trei luni mai mică decât cea care are să-i devină mama vitregă!

Citește și: O femeie de 29 de ani iubește un bărbat de 59. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit Devin Kennedy despre căsnicia lor

Perechea a dezvăluit că se confruntă mereu cu tot felul de prejudecăți și critici din partea oamenilor care o cred pe Alyssa Renee Gutierrez o femeie dornică să se îmbogățească rapid și să profite de pe urma acestei relații. Totuși, în ciuda tuturor cuvintelor urâte ce îi sunt adesea adresate din partea cârcotașilor, americanca insistă că și-a găsit jumătatea perfectă în Peter.

Alyssa Renee Gutierrez si peter

Alyssa Renee Gutierrez și Peter se vor căsători, deși îi desparte o diferență de 34 de ani

„Ceea ce m-a atras încă de la început la el a fost faptul că este independent, atrăgător, are un fizic de invidiat, este inteligent, cu un spirit tânăr. Mereu am ce să vorbesc cu el și ne înțelegem de minune. Prima dată ne-am întâlnit cu câteva zile înainte ca eu să împlinesc vârsta de 20 de ani. El tocmai încheiase o căsnicie de 15 ani. Are doi copii, un băiat și o fată. E cu trei luni mai mică decât mine și ne înțelegem de minune! Mereu am fost atrasă de bărbații mult mai în vârstă decât mine. Am mai avut relații cu persoane mai în vârstă”, a mărturit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Citește și: Vera Wang arată ca o puștoaică de 25 de ani la 70. Imaginile i-au șocat pe internauți: ”Ireale. Vera nu are vârstă!”

Acum, cei doi se pregătesc să se căsătorească, lucru ce o va face pe Alyssa Renee Gutierrez să devină mama vitregă la doar 23 de ani pentru cei doi copii ai bărbatului.

Povestea de iubire a celor doi a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Cuplul demonstrează în fiecare zi faptul că iubirea adevărată nu cunoaște limite.

Doi tineri au ridicat un gard înalt în jurul casei și s-au apucat de treabă. Ce au descoperit vecinii în grădina acestor... Ea e femeia care mănâncă zilnic sute de grame de pietre, de mai bine de 20 ani. Ce a dezvăluit Teresa Widener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x