Antena Căutare

Doi turiști au fost snopiți în bătaie de paznicii unui hotel. I-au pus la pâmânt și au început să îi lovească fără milă. Motivul: un pahar din plastic

Doi turiști au fost bătuți, fără milă, de paznicii unui hotel, după ce tânăra ar fi aruncat un pahar din plastic spre ei. Imaginile video sunt greu de privit. 

Doi turiști au fost bătuți, fără milă, de paznicii unui hotel, după ce tânăra ar fi aruncat un pahar din plastic spre ei. Imaginile video sunt greu de privit.

Se poate observa cum femeia cade la pământ, după ce unul dintre bărbați îi dă o palmă. În tot acest timp, iubitul său este bătut cu bestialitate de ceilalți doi, fiind întins pe asfalt.

Potrivit unui martor, întregul scandal ar fi pornit de la paharul aruncat de tânără spre paznici, scrie dailymail.co.uk. Deoarece cuplul nu era cazat în hotel, ci se afla în vizită, a fost rugat să părăsească incinta, odată cu ora de închidere.

Și de aici a pornit tărăboiul. Femeia s-a ales cu câteva tăieturi și vânătăi, însă iubitul său are răni destul de serioase.

Părinții celebri și copiii lor. Copiile fidele ale marilor staruri internaționale... Combinații de taste special create pentru Facebook. Interacționezi mai ușor și economisești timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x