Antena Căutare

Domnilor, mergeți la sigur! Aveţi nevoie de o idee inedită pentru un cadou, în luna iubirii? Iată soluția perfectă!

Avem un pont inedit pentru Ziua îndrăgostiților: buchetele comestibile. O femeie din Câmpina a început să creeze buchete din legume şi fructe. Nu au nevoie de apă, rezistă chiar şi o săptămână şi pot fi chiar transformate în. salată

Avem un pont inedit pentru Ziua îndrăgostiților: buchetele comestibile. O femeie din Câmpina a început să creeze buchete din legume şi fructe. Nu au nevoie de apă, rezistă chiar şi o săptămână şi pot fi chiar transformate în salată. Un cadou perfect în luna iubirii!

Extrem de atentă la detalii, Daniela, face din buchetele comestibile o artă. Fructele şi legumele trebuie neapărat să fie proaspete. Alege culorile cu grijă şi le leagă fără să sufoce tulpinile.

Totul a început la un grătar cu prietenii. Din joacă, Daniela a făcut un buchet din mezeluri. Apoi i-a venit ideea inedită.

Pentru că are şi un alt job, Daniela a ales să dezvolte afacerea buchetelor comestibile online. Şi, până acum, nu a avut niciun client nemulţumit.

Zborul tău are întârziere? Google te va anunța înaintea companiilor aeriene când sunt probleme... Lumea de dincolo există?! Fenomenul care descrie cu precizie ce ni se întâmplă după deces: „Cei care au fost în moarte c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x