Antena Căutare

Zborul tău are întârziere? Google te va anunța înaintea companiilor aeriene când sunt probleme

Google și-a propus să îmbunătățească și să eficientizeze călătoriile cu avionul. Astfel, își bazează aplicația pe inteligență artificială și o face mult mai bună.

Google și-a propus să îmbunătățească și să eficientizeze călătoriile cu avionul. Astfel, își bazează aplicația pe inteligență artificială și o face mult mai bună.

Google lansează câteva funcții noi pentru motorul său de căutare al zborurilor, Google Flights. Astfel, Google încercă să rezolve și să îmbunătățească unele dintre cele mai enervante situații care pot apărea înainte de decolare: întârzierile. Printre altele, aplicația te va ajuta să înțelegi mai bine cum stă treaba cu tarifele și zborurile low-cost.

Jocul în care armele costă mai mult decât un apartament în România

În ceea ce privește întârzierea aeronavei, biletul de avion va atrage informațiile direct de la compania aeriană. În plus, funcția se va folosi de algoritmi de machine learning și va anticipa întârzierea chiar înainte de a fi anunțată de compania cu pricina.

Cea mai importantă monedă virtuală se zguduie puternic. De ce a scăzut dramatic prețul

Așadar, combinația de date și tehnologiile AI îți pot rezolva o problemă des întâlnită în cadrul transportului, de orice fel. Mă rog, nu ți le rezolvă, dar măcar te anunță că mai ai de așteptat, ca să nu fii luat prin surprindere. Chiar și așa. datele și informațiile nu vor fi evidențiate în aplicație până când predicțiile nu sunt cel puțin 80% sigure.

Află mai multe despre noul mod de informare cu privire la zboruri

Semnele care indică că ești ținta unor farmece: ”Blestemele nu le rezolvi ducându-te la biserică și plătind. Nu se rezol... Domnilor, mergeți la sigur! Aveţi nevoie de o idee inedită pentru un cadou, în luna iubirii? Iată soluția perfectă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x