Antena Căutare

Doooamne, e nebun! Şi-a făcut PRAF maşina cumpărată de doar câteva zile! Motivul i-a lăsat mască pe poliţişti

Isprava unui italian de 35 de ani a devenit virală în mediul online. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a luat maşina "la bătaie" şi a făcut-o praf.

Isprava unui italian de 35 de ani a devenit virală în mediul online. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a luat maşina "la bătaie" şi a făcut-o praf.

Toată lumea s-a întrebat de ce, mai ales că autoturismul era cumpărat de puţin timp. În urmă cu câteva săptămâni, Spartaco Capon a fost avertizat de şeful său că întârzie în fiecare zi la serviciu şi că riscă să îşi piardă locul de muncă. Circula doar cu autobuzul, astfel că a dat vina pe aglomeraţia din transportul public şi s-a hotărât să îşi achiziţioneze o maşină.

Zis şi făcut! A scos din buzunar o sumă frumuşică de bani şi a devenit proprietarul unui model nou, modern, dotat cu tot ce se poate. Chiar şi aşa, tot a ajuns târziu la birou şi iar a fost tras la răspundere de superior. Atunci, Spartaco a văzut negru în faţa ochilor, a luat un topor şi a făcut zob maşina.

"Credem că e bărbatul trece printr-o perioadă cu mult stres, oboseală şi agitaţie. A fost transportat la spital, doctorii i-au dat calmante şi este supus unor analize amănunţite", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Galerie FOTO de tot râsul: Cele mai ciudate invenţii din lume! Te-ai gândit vreodată că ai nevoie de aşa ceva?... Cum sună limba germană în comparaţie cu alte limbi! Video amuzant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x