Antena Căutare

"Dorel" loveste din nou. In Botosani, un stalp se afla chiar pe trecerea de pietoni

De aceasta data, in Botosani, unde un stalp a rasarit peste noapte in mijlocul drumului. Acum, pietonii si soferii trebuie sa fie de doua ori mai atenti. Pot intra oricand in obstacolul nedorit.

Stalpul buclucas nu a fost dintotdeauna pe strada. Locul lui era pe marginea unui trotuar. Insa in zona s-au facut recent lucrari de extindere a drumului. A aparut un sens giratoriu si s-au ingustat trotuarele. Iar stalpul a ramas pe loc. Soferii spun ca ar fi incetinit oricum, de vreme ce stalpul se afla pe trecerea de pietoni. Chiar si asa, intamplarea nu ii amuza deloc.

Oamenii care stau la trecerea de pietoni trebuie sa treaca si ei, mai intai, de obstacol. Si mai complicat este pentru persoanele cu handicap. Rampa de acces este perfect blocata.

Una dintre aceste tipuri de lucrari, care se face cu o firma de specialitate, presupunea ca dupa eliberarea stalpului respectiv acesta sa poata fi ridicat de una dintre firmele subcontractoare.

Iar pentru ca asta nu s-a intamplat, alta firma, care se ocupa cu asfaltarea, a mers inainte cu lucrarile. Muncitorii au asfaltat pe langa stalp si au trasat trecerea de pietoni. Apoi au raportat incheierea lucrarilor. Oficialii din primarie spun totusi ca stalpul va disparea rapid din peisaj.

Festival inedit in Mexic: Timp de noua zile, sute de baloane cu aer cald se vor ridica in aer... Competitie canina: 8700 de caini de rasa din Europa, Asia si America se intrec la Romexpo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x