Antena Căutare

Doua fane ale lui Paul Mccartney au primit raspuns la 50 de ani dupa ce si-au contactat idolul

Doua fane ale lui Paul McCartney au primit un raspuns din partea artistului, la 50 de ani de cand au incercat sa-l contacteze. Cele doua au inregistrat un mesaj pentru membrul trupei The Beatles in 1963, relateaza BBC.

Barbara Bezant si Lyn Phillips au trimis banda de magnetofon cu mesajul lor catre un teatru din Londra, unde urma sa aiba loc un concert The Beatles. Cele doua aveau 17, respectiv 19 ani si isi oreau foarte mult sa il intalneasca pe Paul McCartney.

„Visul nostru este sa venim in culise si sa te vedem, insa nu cred ca se va intampla asta. Dar putem sa traim cu speranta, nu-i asa?”, au spus in mesaj. Nu s-au gandit nicio clipa ca vor fi contactate de idolul lor, mai ales dupa 50 de ani. Totusi, au primit un raspuns in cadrul emisiunii „The One Show”.

Fanele lui McCartney au fost duse la o expozitie dedicata trupei The Beatles, iar acolo au primit o scrisoare din partea artistului.

„Salut, Linda si Barbara. Multumesc foarte mult pentru inregistrarea voastra minunata. A ajuns, intr-un final, mai bine mai tarziu decat niciodata. Este grozav sa aud ca v-ati reintalnit dupa atatia ani. Continuati sa va bucurati de muzica. Cu dragoste, Paul”, le-a scris Paul McCartney.

Foto: Hepta

Un maidanez din Bacau, singurul animal din Europa care are proteze performante... Lista lucrurilor care ne scurteaza viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x