Antena Căutare

Două surori gemene au împlinit 100 de ani și au fost modele pentru o zi! O galerie foto emoționantă!

Două surori gemene au împlinit 100 de ani și, cu această ocazie, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite. Îmbrăcate în tutu-uri și tricouri, gemenele Maria Pignaton Pontin și Paulina Pignaton Pandolfi au demostrat că frumusețea și feminitatea nu au vârstă.

Două surori gemene au împlinit 100 de ani și, cu această ocazie, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite. Îmbrăcate în tutu-uri și tricouri, gemenele Maria Pignaton Pontin și Paulina Pignaton Pandolfi au demostrat că frumusețea și feminitatea nu au vârstă.

Pentru că pe 24 mai 2017, bătrânelele vor împlini un veac, fotografa braziliană Camila Lima a decis să le facă cadou acestora o ședință foto, acum – în pragul celor o sută de ani de viață.

,,N-am mai întâlnit pe cineva la o sută de ani, cu atât mai mult gemene. Am luat legătura cu membrii familiei și le-am oferit un cadou. Am fost atât de entuziasmați cu toții, gemenele au îmbrăcat rochii frumoase, și-au aranjat părul și au venit în capitală pentru a face fotografiile”, a dezvăluit fotografa.

Cele două surori au trecut prin multe încercări. De exemplu, Paulina, care are șase copii, 19 nepoți și 16 strănepoți, a învins cancerul și a trecut cu bine de două atacuri de cord. Sora ei geamănă, Maria, are cinci copii, 12 nepoți și șapte strănepoți.

Cele două surori s-au simțit extraordinat să fie modele pentru o zi!

Oare despre el o fi cântat Șeicaru în „Copacul îndrăgostit”? Fotografia unui rododendron uriaş, supranumit ”Lady Cynthia... Horoscopul zilei! Nativii din zodia Berbec stau de minune la capitolul inspiraţie în prima zi a săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x