Antena Căutare

Două trucuri prin care îți usuci cel mai repede hainele

Cum iti usuci cel mai repede hainele? Un subiect in ton cu vremea de afara. In ultimele zile, si nu numai, romanii s-au confruntat cu ploi de lunga durata care le-au dat batai mari de cap, iar o problema majora a devenit uscatul rufelot. Iata cum poti face asta ușor si rapid.

Cum îți usuci cel mai repede hainele? Un subiect în ton cu vremea de afară. În ultimele zile, și nu numai, românii s-au confruntat cu ploi de lungă durată care le-au dat bătăi mari de cap, iar o problemă majoră a devenit uscatul rufelot. Iată cum poți face asta ușor și rapid.

Dacă te-a udat ploia sau doar ce ai spălat o pereche de pantaloni iar vremea de afară nu ține cu tine să-i usuci iată o soluție ingenioasă și rapidă. Pune obictul vestimentar și 2-3 prosoape curate în mașina de spălat, setează programul de stoarcere(fără clătire) și apasă butonul de pornire. Prosoapele vor absorbi mare parte din apă iar tu va trebuie dor să îți mai calci puțin blugii.

Citește și: Uscarea corectă a părului: natural vs. fohn. Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos

O altă variantă este cea de a usca un obiect vestimentar în timp ce îl calci cu fierul de călcat. Pentru ca apa să nu rămână pe masa de călcat și să îngreuneze uscarea, pune sub haină un cerașaf care să rețină aburii și apa. Metoda aceasta funcționează cel mai bine cu haine subțiri.

Descoperire revoluționară în medicină! Un vaccin împotriva HIV a dat rezultate pe oameni... Te pregăteşti de NUNTĂ? Iată care sunt zilele din 2019 în care nu ai voie să organizezi un astfel de eveniment. Preotul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x