Antena Căutare

Dovada că ai judecat greşit! Horoscopul aparenţelor îţi spune tot despre fiecare zodie în parte

Multe persoane judecă  oamenii după prima impresie, nereuşind să treacă de aparenţe. De exemplu, în cazul zodiilor s-au format, de-a lungul timpului, foarte multe stereotipuri. Astrologii ne sfătuiesc, însă, să privim dincolo de faţadă şi să aflăm ce se afla în spatele ei

Multe persoane judecă oamenii după prima impresie, nereuşind să treacă de aparenţe. De exemplu, în cazul zodiilor s-au format, de-a lungul timpului, foarte multe stereotipuri. Astrologii ne sfătuiesc, însă, să privim dincolo de faţadă şi să aflăm ce se afla în spatele ei

Berbec - Nu sunt RĂU

Intenţiile Berbecului nu sunt rele, în ciuda faptului că acesta are de cele mai multe ori dificultăţi în a transmite mesajul dorit, întrucât trece de cele mai multe ori drept agresiv şi impulsiv.

Taur - Nu sunt PROST

Chiar dacă de multe ori îşi calcă pe inimă şi încearcă să aplaneze conflictele, în ciuda faptului că acumulează numeroase frustrări, Taurul ar vrea cu orice preţ ca cei din jur să înţeleagă că nu e nici prost, nici fraier.

Gemeni - Nu sunt FALS

Firea duală a nativilor din zodia Gemenilor le dă adesea bătăi de cap, fiind judecaţi de cele mai multe ori drept falşi, prefăcuţi. Ce şi-ar dori, însă, Gemenii, este să fie percepuţi drept firi complexe, care nu reuşesc să dea dovadă de constanţă, oricât ar încerca.

Rac - Nu mi-e FRICĂ

Deşi pare sensibil şi temător, Racul nu este un fricos. Cea care îi dă, însă, bătăi de cap, este uşoara instabilitate emoţională, care poate fi intepretată drept tendinţa de a da înapoi.

Leu - Nu sunt EGOIST

Deşi trece drept egoist, din cauza nevoii lui de a se afirma şi de a se afla mereu în lumina reflectoarelor, nativul din zodia Leului este, de fapt, un individ generos şi afectuos.

Fecioară - Nu sunt PLICTISITOR

Rezervată şi dornică să îşi desfăşoare activitatea conform unui plan bine pus la punct, cu indicaţii clare, Fecioara poate trece adesea drept plictisitoare. Ce nu ştiu cei din jur este că lipsa de încredere în sine şi în cei din jur, dar şi lipsa de relaxare, sunt piedici care o împiedică să iasă din carapacea ei, pentru a-şi arăta adevărata natură.

Balanţă - Nu sunt NEAJUTORAT

Adesea indecis, din dorinţa de a împăca şi capra şi varza, nativul din zodia Balanţei trece adesea drept neputincios şi incapabil să se descurce. Ce nu ştiu cei din jur este că dincolo de aparenta nepăsare şi lipsă de constanţă, în mintea Balanţei stă mereu drept ţel primordial echilibrul.

Scorpion - Nu sunt SUPERFICIAL

Dincolo de ambalajul dur, Scorpionul ascunde - şi se străduieşte enorm să nu o lase la vedere - o latură emoţională ce merită cercetată ceva mai atent de către cei care-l cunosc.

Săgetător - Nu sunt RĂSFĂŢAT

Deşi îi place să se bucure de libertate şi trăieşte viaţa aparent fără griji, nativul Săgetător nu este un copil în trup de adult, veşnic dornic să fie răsfăţat. Dincolo de aparenţe se ascunde un individ capabil să evolueze, cu aspiraţii înalte, de o sinceritate debordantă şi un optimism molipsitor.

Capricorn - Nu sunt ce am fost IERI

Conservator din fire, Capricornul poate trece adesea drept încuiat, învechit. Cu toate acestea, el evoluează încet, dar sigur, iar perseverenţa ce îl caracterizează îi va asigura securitatea de care are nevoie pe toate planurile. Cei care îl întâlnesc trebuie să privească mai atent şi vor observa că prudent şi rezistent la schimbare aşa cum îl vezi, Capricornul reuşeşte să evolueze mult mai bine decât cei mai înfocaţi amatori de reforme, scrie Feminis.ro.

Vărsător - Nu îţi sunt INFERIOR

Orice ai face, nu îl privi de sus pe nativul Vărsător. Altruist şi tolerant până la punctul în care pare să se lase călcat în picioare, Vărsătorul îţi va da peste nas când îţi este lumea mai dragă, pentru a-ţi dovedi că bunătatea nu trebuie confundată cu naivitatea sau inferioritatea.

Peşti - Nu sunt SLAB

Devotat şi plin de compasiune, nativul Peşti le permite de multe ori celor din jur să profite de naivitatea caracteristică zodiei şi de faptul că sunt uşor influenţabili. Cu toate acestea, sensibilitatea nu trebuie confundată cu slăbiciunea. Mai devreme sau mai târziu, nativul din zodia Peştilor se va elibera de orice formă de limitare şi îşi va revendica încrederea în forţele proprii.

Ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 27 mai 2016? Vom avea mari dificultăți de comunicare!... Va exista autobuzul ce trece pe deasupra mașinilor! Vezi cum arată mașina ce va transporta 1.400 de oameni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x