Antena Căutare

Dovada că viaţa bate filmul! Cinci actori care au murit în timpul filmărilor!

Şi-au dedicat întreaga viaţă actoriei şi au făcut asta până în ultima clipă. Povestea unor actori de la Hollywood care şi-au găsit sfârşitul în lumina reflectoarelor e mai tare decât orice film.

Galerie
John Ritter

Şi-au dedicat întreaga viaţă actoriei şi au făcut asta până în ultima clipă. Povestea unor actori de la Hollywood care şi-au găsit sfârşitul în lumina reflectoarelor e mai tare decât orice film.

Brandon Lee, fiul celebrului Bruce Lee, a fost omorât pe 31 martie 1993, într-un accident stupid. Filma pentru "The Crow", iar personajul său trebuia să fie împuşcat. Arma folosită avea pe ţeavă un fragment de glonţ real, astfel că Lee a murit sub privirile înspăimântate ale celor din jur.

Povestea tragică a lui Steve Irwin este cunoscută de o lume întreagă. Pe patru septembrie 2006, în timp ce se afla în Australia, a fost înţepat în piept de o pisică de mare.

Redd Foxx, celebru pentru rolul din sitcomul american "Sanford and Sun", a murit pe 11 octombrie 1991, în urma unui infarct. Uluitor este faptul că actorul obişnuia să-şi însceneze propriul deces de foarte multe ori, gluma lui "preferată" fiind chiar atacul de cord.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce era în Spania, unde filma pentru "The Return of the Musketeers", actorul britanic Roy Kinnear a căzut de pe cal şi şi-a fracturat şoldul. A doua zi, a murit la spital, în urma unui infarct.

John Ritter s-a prăbuşit pe platourile de filmare de la "8 Simple Rules for Dating my Teenage Daughter", pe 11 septembrie 2003. L-a răpus o boală gravă la inimă, deşi avea 55 de ani. A fost dus rapid la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Un indian merge cu spatele de 25 de ani: Motivul te va surprinde!... Un bărbat a resuscitat un pui de veveriţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x