Antena Căutare

După 16 ani, Miss Moldova, fata vândută unor romi din Soroca și-a regăsit familia!

A fost furată și vândută pentru o pereche de cercei de aur, iar după 16 ani,Miss Moldova s-a reunit cu familia ei adevarată.

A fost furată și vândută pentru o pereche de cercei de aur, iar după 16 ani,Miss Moldova s-a reunit cu familia ei adevarată.

Olga Romanovici este victima unei povești tragic. A fugit de acasă împreună cu mama ei, pe când era doar un copil, din cauza abuzurilor tatălui și a fost adăpostită de o familie de romi. Atunci avea să înceapă coșmarul vieții lor. Mama ei Tamara a fost pusă să cerșească, după care tiganii i-au furat fetița și au vândut-o unei familii de romi din Soroca, ce avea un baiat, dar își doreau foarte mult o fiică.

La numai patru ani, fetița a primit numele de Maria Preida și trăia o viață ce nu era a ei. “Am fost iubita in familia mea de tigani, m-au crescut foarte bine. Dar simteam ca nu e viata mea. Tu nu esti de-a loc, tu esti diferita. Cine sunt? Aceste intrebari ma torturau si am vrut sa aflu adevarul. Nu am vorbit despre asta cu nimeni.”


A aflat adevărul de la bunica sa, aflată pe patul de moarte . Mai târziu, cu ajutorul unui psiholog a anunțat Interoplul și a reușit să-și găsească mama,care era grav bolnavă și a recunoscut-o cu greu. Astăzi fata locuiește într-un apartament închiriat cu ajutorul Crucii Rosii și vrea să-și caute și ceilalți frați. A câștigat titlul de de Miss Soroca 2014 și vrea să se întoarcă în Moldova după definitivarea actelor.


Răpitorii fetei au fost identificați și vor fi cercetati pentru trafic de fiinte umane.

Plăteşti o dată, iubeşti cât poţi: Bordelurile din Germania au inventat ofertele all inclusive!... Extratereştrii sunt printre noi! "Avea 500 şi ceva de ani şi un IQ de 1200!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x