Antena Căutare

Plăteşti o dată, iubeşti cât poţi: Bordelurile din Germania au inventat ofertele all inclusive!

Cei mai seducători pompieri din New York au pozat pentru un calendar care va fi vândut în scop de binefacere.

Plăteşti o dată, iubeşti cât poţi: Bordelurile din Germania au inventat ofertele all inclusive!
| Hepta

Într-un local din Berlin, patronul unei case de toleranţă le face clienţilor o ofertă extrem de generoasă, în regim all inclusive. Pentru nici 100 de euro, bărbaţii mănâncă şi beau după pofta inimii, dar au parte şi de atenţia tuturor fetelor din local.

Patronul a decis că, odată ce i-a trecut pragul, un client merită să aibă parte de farmecele tuturor angajatelor sale: "Avem deschis între orele 16.00 şi 4.00. Clientul intră o singură dată, plăteşte 99 de euro şi are totul inclus cu şapte-opt fete, poate intra de mai multe ori în cameră, atât de des cât poate şi doreşte".

Clienţii sunt încântaţi de ideea de plăcere fără limită de timp şi bani.

În casa de toleranţă berlineză lucrează şi câteva românce. Anca este una dintre ele. A plecat din România în urmă cu câţiva ani: "Am venit în Austria, unde am lucrat ca şi chelneriţă, dar banii nu ajungeau pentru că erau puţini, trebuia să plătesc chirie şi să am grijă de copilul meu. Apoi am hotărât că asta voi face pentru că se poate câştiga mai mult".

Româncele sunt, de altfel, preferatele clienţilor. Chiar şi patronul are doar cuvinte de laudă pentru ele şi pentru celelalte fete din Est.

Citeşte aici mai multe ştiri!

E visul oricărui chelner! A primit cel mai mare bacșiș din istorie: 200.000$... După 16 ani, Miss Moldova, fata vândută unor romi din Soroca și-a regăsit familia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x