Antena Căutare

După metoda ”Accidentul”, a apărut o nouă modalitate de înșelăciune! De ce trebuie să te ferești atunci când circuli pe șoselele din România!

Sute de persoane au fost înșelate prin metoda ”Accidentul”, iar acum a apărut o nouă modalitate prin care oamenii sunt păcăliți să scoată bani din buzunare. 

Sute de persoane au fost înșelate prin metoda ”Accidentul”, iar acum a apărut o nouă modalitate prin care oamenii sunt păcăliți să scoată bani din buzunare.

Mai multe persoane au atras atenția, în ultimele zile, că a apărut o nouă metodă prin care oamenii sunt înșelați, iar victime sunt, de această dată, șoferii binevoitori.

Conform actualitatea.biz, se pare că aceștia acționează folosind câte o mașină cu numere străine, chiar și de Bulgaria. Se ”plasează” lângă ea, un bărbat sau chiar o femeie, care dă isteric din mâini și îți face semn să oprești, ca și cum s-ar fi întâmplat ceva grav. Când oprești, aceștia îți cer fie curent de la motor, fie îți solicită să folosească telefonul pe motiv că nu mai au baterie sau îți cer să-i lași puțin mai departe. În timp ce tu ești concentrat sub capotă, colaboratorii umblă în portbagaj și fură tot ce găsesc. Sau, mai rău, pleacă cu tot cu mașină.”, povestește cineva.

De asemenea, o altă situație care ar trebui să vă atragă atenția este atunci când cineva vă roagă să-i tractați mașina, care ar fi în ”pană”.

”Mașina tractată se va tampona intenționat de cea din față și, în timpul discuțiilor legate de asigurare, etc, iar șoferul va fi ”ușurat” de toate lucrurile.”, a mai povestit o persoană care a văzut un astfel de caz chiar pe Valea Oltului.

”Pe drumuri naționale, în afara localităților, dacă un șofer oprește și ia un astfel de personaj ca să-l lase mai departe, se poate trezi chiar și oprit într-o parcare la marginea drumului și jefuit sub amenințarea armei.

DE CE TREBUIE SĂ TE FEREȘTI! De orice mașină cu numere străine care are lângă ea un om ce-ți face semn să opreșți. NU TE OPRI SUB NICIO FORMĂ! Acești hoți au o strategie foarte agresivă și dacă văd că nu oprești, vor încerca să alerge după mașina ta, astfel încât să vezi în oglinda retrovizoare că sunt disperați, și astfel să te oprești.”, este avertismentul făcut de un internaut.

N-ai cum să nu plângi... Un băieţel şi o fetiţă de doi ani au fost căsătoriţi de părinţii lor. Povestea celor mici este ... Profeția maicii Benedicta de la Mănăstirea Văratec: „Vor fi semne cosmice, în stele, în lumină, vor fi cutremure îngrozi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x