Antena Căutare

E din Focșani și a reușit să-i cucerească pe italieni! El este românul care face cea mai bună pizza din lume!

Silviu Munteanu este din Focșani și este cunoscut drept unul dintre cei mai buni pizzaioli din Italia. Povestea lui începe la fel ca cele ale milioanelor de români care au căutat un trăi mai buni pe tărâmul Cizmei.

Silviu Munteanu este din Focșani și este cunoscut drept unul dintre cei mai buni pizzaioli din Italia. Povestea lui începe la fel ca cele ale milioanelor de români care au căutat un trăi mai buni pe tărâmul Cizmei.

Silviu a devenit campionul celei de-a XIV-a ediţii a Cupei Mondiale de Pizza organizată de U.P.T.e.R. (Unione Pizzaiuoli Tradizionali e Ristoratori) în zilele de 5 şi 6 octombrie în localitatea Ciampino (Roma), notează jurnalul.ro

La concurs au participat peste 320 de concurenţi din Italia, Franţa, România, Belgia, Ucraina, Croaţia, Spania, Tunisia, Japonia, Coreea de Sud şi Mexic, care s-au întrecut la mai multe discipline din arta pizzei - de la 'Margherita', 'Marinara', 'Innovativa', 'Calzone doc' la 'Fantasia del locale', 'Pala', 'Teglia', 'Desert', sau 'Fritta'.

Silviu a plecat în Italia cu gânduri mari. Și-a deschis propria pizzerie în localitatea Colleferro și a început să ia parte la concursurile de profil din Italia. A ajuns faimos datorită rețetei sale de "pizza Fantasia" și a dat mai departe din talentul său. Căci pe locul al doilea s-a clasat cel căruia i-a fost mentor, Radu Mocanu, din Galați.

Și locul al șaselea a fost ocupat tot de un român, Valentin Latu din Târgu Jiu. Cu toții și-ar dori să revină în țară și să dovedească faptul că pot răzbi în propria țară. Dar până atunci, cei trei fac cinste tării noastre.

Bravo, băieți!

Cea mai urâtă femeie din lume a devenit un model pentru milioane de oameni! Ea îți dă cea mai tare lecție de viață!... L-a atacat un rechin, dar asta i-a salvat viața! Un bărbat a trecut printr-o situație desprinsă parcă dintr-un scenariu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x